ZIT JIJ OP HET JUISTE SPOOR?


Loopbaan Coaching
Slider

JIJ WILT HET BESTE UIT JEZELF HALEN


Wat de reden ook is, je doet niet wat bij je past of waar je niet goed in bent. Één ding weet je wel: je wil graag ECHT van betekenis zijn voor jouw omgeving. Een zinvolle bijdrage leveren. 

Met voldoende uitdaging, zodat jij nog trotser kan zijn op wat je doet. 

Van de buitenkant lijk je het goed voor elkaar te hebben: een goed salaris of een goedlopende onderneming. Maar jij bent niet blij. Een knagend gevoel dat je tot meer in staat bent, je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar je weet niet hoe en waar. Je wilt verder, maar in welke richting?  


Je bent op zoek naar meer focus in een richting die je zelf wilt, waar jij enthousiast van raakt en ECHT in je kracht staat! Dan is Loopbaan Coaching iets voor jou!


Wil je weten of je op het juiste spoor zit?

HOE kan ik je helpen ?


Met behulp van Loopbaan Coaching kijken we hoe jij je eigen functie kunt samenstellen, zodat je van daaruit je werk kunt inrichten op een manier die het beste bij je past! Dit doen we door gebruik te maken van drie elementen uit de Cobin Methode. Wil jij weten hoe het loopbaantraject er concreet uit ziet? Klik dan hier.

ALS JIJ AMBITIEUs BENT en ECHT STAPPEN WIL ZETTEN OM jouw WERKACTIVITEITEN IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET jouw PERSOONLIJKE DRIJFVEREN EN KWALITEITEN, DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK!

WAAR kan ik je mee helpen ?


  • ontdekken en waarderen van jouw unieke krachten
  • durven staan voor wat je wil, wie je bent en wat je kunt
  • regie nemen over jouw werkleven
  • ontdekken welke werkzaamheden bij jouw passen
  • een actieplan voor het vervolg van je werkende leven
  • ontdekken waar je goed in bent, waar je je goed bij voelt en met veel plezier en energie doet
  • jouw toegevoegde waarde (missie) formuleren

wat zeggen anderen over deze dienst ?


Ik heb dingen over mezelf geleerd wat heeft geleid tot een loopbaan perspectief daarbij past !

In de periode (van 10 sessies) dat ik bij Sylvia ben geweest heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Waar ik begon met burn-out klachten en het gevoel op het verkeerde spoor te zitten, ben ik geëindigd met een veel positievere instelling en heel veel nieuwe doelen.Ik verwachtte een simpele carrière test te gaan doen, met als resultaat mijn "droombaan", maar ze heeft me juist geholpen met een diepgaand onderzoek naar al mijn behoeftes en dromen, in de breedst mogelijke zin. Vanuit dat brede en diepe onderzoek heb ik een veel sterker profiel kunnen vormen, waarmee ik volledig vanuit mezelf kan kijken naar wat voor werk of welke levensinvulling daarbij past.Sylvia kon zich tijdens het onderzoek en tijdens onze gesprekken heel goed aanpassen aan wat bij mij past, zonder daarbij de doelen uit het oog te verliezen. Ze luisterde goed, zocht naar patronen en stelde kritische vragen om te kijken welke patronen overeind bleven, en ook om te kijken wat er achter die gedachten en zelf aangeleerde patronen zit. Soms waren we heel metaforisch aan het dromen, om daarna vanuit die dromen te zoeken naar onderliggende wensen, behoeftes en verlangens. Dit waren altijd heel fijne gesprekken die nooit dwingend, geforceerd of te pragmatisch voelden.Het coaching traject met Sylvia is voor mij onverwacht succesvol geweest. Ik heb dingen geleerd over mezelf waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze over mezelf kon leren. Ik zal hier de rest van mijn leven profijt van hebben.

profile-pic
Lars
Design Engineer

Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten !

De sessies bij Sylvia hebben mij echt geholpen om zaken weer scherp te krijgen en te bepalen wat mijn vervolg stappen moesten worden. Ik ben nog dichter bij mezelf gekomen en doe waar ik behoefte aan heb. Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten. Kortom een echte aanrader!

profile-pic
Frank
Operationeel Directeur

Betere definitie van mijn rol bij mijn huidige opdrachtgever !

Met behulp van Sylvia heb ik mijn balans terug kunnen vinden alsmede mijn rol binnen mijn huidige opdrachtgever kunnen definiëren

profile-pic
Tom
Projectmanager

Zo ziet een loopbaan coachtraject eruit 


Kennis maken 

Tijdens het kennis makingsgesprek concretiseren we het doel dat je wilt bereiken. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel.

Andere kijk

Door middel van zelfonderzoek krijg je inzicht in je drijfveren (energie), mindset (belemmerende overtuigingen) en talenten (kracht).  

Nieuwe ervaringen

Jij gaat je persoonlijk leiderschapsvaardig heden vergroten. Nieuw ervaringen opdoen en uitdagingen aangaan. Resultaten boeken.

Stimuleren

Stimuleren en evalueren van het traject. Wat heb je geleerd, hoe blijf je dat in de praktijk brengen en hoe heb je het ervaren?

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of loopbaan coaching wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn!

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Insert Custom HTML