Wat zijn de ervaringen van cliënten met Cobin? Variërend van particulier, werknemer, manager tot zelfstandig (startende) ondernemer. Met diverse hulpvragen op het gebied van:

Voor meer ervaringen: www.coachingland.nl en/of  www.linkedin.com.

In de eerste gesprekken is het zaadje geplant om later te kunnen oogsten. Ik heb dit als heel prettig ervaren en het heeft mij geholpen om naar een betere balans te gaan in druk werk en mijn privéleven. 
De basis om persoonlijk verder te groeien is gelegd, Sylvia bedankt daarvoor.
20-5-2017, zelfstandig ondernemer op zoek naar betere werk/privé balans

Ik voelde me gehoord, serieus genomen en ondersteund. In 6 gesprekken heb ik forse stappen vooruit kunnen zetten. Veel oefeningen en theorie was niet nieuw voor mij, maar door de uitleg en woordkeus van Sylvia kwam het binnen en kan ik er wat mee. Ik zag er tegen op om aan mezelf te werken, maar achteraf is het een feestje geworden!
17-04-2017, manager publieke sector

Via mijn huisarts ben ik doorverwezen naar Sylvia i.v.m. een aankomende burn-out die ik wilde voorkomen. Als zelfstandige lange tijd uitvallen is funest en leven op een Arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet wat ik zomaar wil. Bij Sylvia heb ik in 6 sessies van bijna 2 uur het gevoel en de drive teruggekregen om weer zaken op te pakken en het werk en vooral mezelf op een wat andere manier te benaderen. Ik kwam erachter dat ik onbewust de afgelopen jaren de lat voor mezelf onacceptabel hoog heb neergelegd en het perfectionisme, wat ik als karaktertrek met me mee neem, mezelf de das om deed. Er was meteen een klik en tijdens de prettige gesprekken heb ik behoorlijk wat inzicht van mezelf gekregen en vooral veel praktische tips ontvangen die ik kan toepassen. Verder is het zelf actie ondernemen, anders kom je niet verder. Sylvia zorgt als coach dat je je heel prettig voelt en makkelijk aan het praten gaat, ook al ben je b.v. een binnenvetter en praat je niet graag over jezelf. Er wordt een omgeving gecreëerd waar je optimaal kunt renderen en ook goed inzicht krijgt in jezelf. Verder blijft Sylvia gewoon en geeft “huiswerk” mee waar je iets aan hebt en gaat in ieder geval niet “zweverig” te werk. Een uitermate geschikte coach en aanrader om mee aan de slag te gaan als je niet lekker in je vel zit of dreigt om te vallen. Daarom een dikke 9 waard.

Ik ben in April uitgevallen door stressklachten op het werk. Na 2 weken time-out heb ik mijn werkzaamheden hervat en een coach gezocht voor begeleiding. Ik heb bij Sylvia 6 sessies van 2 uur doorlopen. Sylvia creëert een erg prettige en “veilige” sfeer waarin het mogelijk is om vrijuit te praten. Direct vanaf de eerste sessie heeft Sylvia mij geholpen door mij te voorzien van nieuwe inzichten in mij zelf. Hierbij vond ik opvallend dat Sylvia mij door middel van het stellen van de juiste vragen een “aha-erlebnis” bezorgde. Ik ben alle sessies met nieuwe inzichten in mijzelf naar huis gegaan. Hoewel de sessies mentaal vermoeiend zijn heb ik alle inzichten in mijn rugzak gestopt en meegenomen. Ondertussen heb ik ook de moed gevonden om een noodzakelijke stap te nemen en ben ik op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe omgeving die past bij mij als persoon. Al deze inzichten en conclusies heb ik zelf getrokken en genomen, maar met dank aan de begeleiding van Sylvia kunnen nemen. Ik kan Sylvia dan ook van harte bij u aanbevelen, zowel voor burn-out coaching als loopbaanbegeleiding.

Na mijn zwangerschapsverlof zat ik niet lekker in mijn vel. Het lukte mij niet de juiste balans te vinden tussen werk en privé; mijn werk slokte het grootste deel van mijn energie op. Door een toevallige opmerking van een vriend ben ik bij Sylvia terechtgekomen. Zij heeft mij geleerd hoe ik voor mezelf kan kiezen, en mij geholpen een volgende stap te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Sylvia heeft een prettige, open persoonlijkheid. Ze weet steeds de juiste vragen te stellen, en (ver)oordeelt niet. Ze signaleert. Daarnaast heeft ze veel kennis over allerlei methoden en theorieën, waardoor ze mij dat geen aan kon bieden wat het beste bij mij paste. Ik beveel Sylvia graag aan!

Ik kwam met stress en burnout klachten via mijn huisarts bij Sylvia terecht. Het klikte gelijk en het gaf een vertrouwd en goed gevoel. Haar benadering en uiteenzetting van de gesprekken is fenomenaal te noemen. Ik ben eerder bij psychologen en maatschappelijk werkers onder behandeling geweest maar haar methode is echt veel beter. M.n. de oefeningen die zij mee geeft of beter gezegd de handvatten werken gelijk. De therapie is ongedwongen rustig je voelt je op je gemak. Zo loost Sylvia je door je problemen en pikt hier de belangrijke onderdelen uit. Ze licht deze situaties uit en laat je zien en voelen hoe het anders kan. Voor je het weet zit je diep in jezelf, ze haalt dingen naar boven waar je nooit aan gedacht zou hebben. Voor mij is het een openbaring geweest en nog. Hier kun je echt wat mee. Sylvia super ga zo door voor mij een hele dikke 10.

Vanwege een burnout kwam ik bij Sylvia terecht. Haar aanpak kenmerkt zich door een veelheid aan methoden en technieken om jezelf eens goed onder de loep te nemen. De gesprekken waren intensief, maar ik voelde me voldoende om mijn gemak om open met haar te spreken over wat me bezig hield. Sylvia heeft een groot empatisch vermogen, waardoor ze snel begrijpt wat je bedoelt. Daarnaast is ze scherp in het spiegelen en houd je goed bij de les. Naast intensief waren de gesprekken ook gewoon leuk. Ik kan Sylvia van harte aanbevelen

Via mijn huisarts kwam ik met een combinatie van stress en burnout verschijnselen bij Sylvia terecht.Ik had niet echt een idee wat de coaching zou gaan inhouden en was benieuwd wat het me zou gaan brengen. Wat ik als erg plezierig en waardevol heb ervaren is de variatie van methoden/technieken die Sylvia in huis heeft/toepast om de verandering in gedrag en persoonlijk inzicht van haar cliënten op gang te brengen en te vergroten. Sylvia geeft je het gevoel dat je er niet alleen voorstaat, het veranderproces gaat ze samen met je aan, Sylvia heeft een groot empathisch vermogen. Daarbij vond ik het heel erg fijn dat de coaching niet aan het eigen ik voorbij gaat. Er wordt niet voor je gedacht, maar je leert zelf te denken en te reflecteren. Dat geeft je ook na afronding van de coaching het vermogen om je gedrag blijvend te sturen.

Via de huisarts ben ik bij Sylvia terechtgekomen met burnout verschijnselen. We hadden gelijk een klik. Sylvia weet snel tot de kern van je probleem door te dringen en dat werkt heel verhelderd! Ze is professioneel en tegelijkertijd een hele warme persoonlijkheid. Ik kan iedereen aanbevelen een coachingstraject bij haar te volgen.

Ik ben bij Sylvia terecht gekomen omdat ik mezelf kwijt was. Door middel van gesprekken, oefeningen, het aangeven van handvatten en de beruchte spiegel, heb ik mezelf aardig teruggevonden. Sylvia heb ik ervaren als een prettig en warm persoon, die in de gesprekken precies de vinger op de zere plek weet te leggen. Zij volgt wel een programma, maar de koers bepaal je zelf, ook al is het wel eens onbewust. Jij praat, zij pikt op en stuurt je precies de kant op waar het om draait. Sylvia is zeker iemand die ik aan kan bevelen.

Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Ik zette niet door. Via google ben ik bij Cobin uitgekomen. Na een prettig intakegesprek besloot ik me te laten coachen door Sylvia. Sylvia is een prettige coach. Al in het eerste gesprek wist ze tot de kern door te prikken. Ze weet je goed op je gemak te stellen en is professioneel. Dankzij haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen en ga ik nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer. Vaak merk ik dat sommige mensen denken dat coaches zweverige types zijn. Bij Sylvia was dat niet het geval.”

Ik kwam bij Sylvia vanwege problemen op mijn werk, waardoor ik stress-/burnout klachten kreeg. Sylvia toonde met haar aanpak interesse, inzet en betrokkenheid. Door goed te luisteren en door te vragen heeft ze mij een spiegel voorgehouden, waardoor ik inzicht heb gekregen in mezelf. Hierdoor heb ik geleerd om anders om te gaan met vraagstukken op mijn werk, maar ook privé heb ik er veel aan gehad. Ik voel me sterker en beschik over praktische handvatten.

Bij deze mijn verhaal na 3 maal een burnout te hebben gehad en meerdere gesprekken te hebben gehad bij een psycholoog en maatschappelijk werker voelde het nog niet goed. Dus op zoek gegaan naar mijn eigen coach en ben bij Sylvia uitgekomen en het klikte gelijk bij het eerste gesprek. We zijn druk aan het werk gegaan en het heeft zijn vruchten afgeworpen na verschillende sessies ben ik een heel ander persoon geworden. Ik voel me zekerder en een stuk rustiger en kan veel beter met mezelf omgaan.

Na een ontspannen fotoshoot met Sylvia kwamen we tot het gesprek dat ik voor mijn bedrijf FotoFijn toch graag wat coaching kan gebruiken. We maakte een afspraak en deze heb ik als zeer verhelderend en ontspannen ervaren. Sylvia stelde vragen waarin ik echt een spiegel voor me kreeg en zo stap voor stap ontdekte wat ik eigenlijk al wist maar niet wilde zien of durfde te zien. Ze stelde de vragen, nadat ze duidelijk echt goed luisterde naar mijn verhalen. Haar vragen waren doordacht en echt op een manier waarop je wel moet nadenken over wat je aan vragen hebt. Door haar open houding en ontspannen manier van vragen stellen voelde ik me op mijn gemak. Door deze klik te voelen werd het voor mij ook veel makkelijker zakelijk het achterste van mijn tong te laten zien. En dat is echt nodig om je zaken helder op een rijtje te krijgen. Sylvia is voor mij een coach zoals ik die voor mijzelf niet kon zijn. En dankzij haar inzichten lukt het mij stukken beter FotoFijn te sturen zoals ik dat wil.

Via de huisarts ben ik naar aanleiding van een aankomende burnout doorverwezen naar Cobin. Bij het kennismakingsgesprek was er de, voor dit soort begeleiding, noodzakelijke klik. Sylvia luistert heel goed, leest je lichaamstaal, zorgt voor rust en geeft handvatten om zelf verder te gaan. Je moet het wel zelf doen en willen, maar dat geldt bij elk herstel traject.

Tijdens een bezoek aan de huisarts wees hij me op de mogelijkheid Cobin te bezoeken. Het intakegesprek met Sylvia voelde gelijk heel vertrouwd waardoor ik mezelf erg op mijn gemak voelde. Sylvia heeft me geleerd op een andere manier naar mijn eigen handelen te kijken. Dit was soms erg confronterend en soms verwarrend, maar ook heel verhelderend. Na een sessie merkte ik dat ik anders naar bepaalde zaken ging kijken, meer ging nadenken over wat wil ik eigenlijk zelf. Ik heb geleerd weer meer te handelen naar mijn eigen behoeftes en niet te handelen uit gewoonte die ontstaan zijn uit ervaringen in het verleden. Haar eigen praktijkruimte ligt erg rustig, waardoor je niet afgeleid wordt door bijzaken wat ik zelf als prettig heb ervaren. Sylvia dacht ook bij praktische zaken met je mee en was daarin erg flexibel. Ik kijk terug op een erg prettig samenwerking en wil haar van harte aanbevelen.

 

 

 

 

Google