Moet jij regelmatig naar het buitenland? Heb je onregelmatige werktijden? Of zie je er tegenop om Mindfulness in een groep te doen?

Volg de 8-weekse individuele mindfulness training, specifiek gericht op jouw persoonlijk situatie, behoefte en tijd. Het is ook mogelijk om deze training samen met je partner of gezin te doen!

Inhoud

Tijdens de individuele mindfulness training krijg je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om mindfulness te beoefenen en integreren in jouw dagelijks leven. Door de intensieve begeleiding ontdek je jouw denk- en gedragspatronen. Je gaat ontdekken hoe je daar anders, bewuster, mee om kunt gaan. Je krijgt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat jij tegen komt tijdens jouw mindfulness beoefening.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is handvatten voor een gelukkiger en vitaler (werk)leven in balans met de omgeving én zichzelf.

Werkwijze

Een individuele mindfulness training bestaat uit 8 sessie van 1 uur en een (telefonisch) voorgesprek.

Trainer

Deze individuele mindfulness training wordt gegeven door Sylvia van Meel. Gecertificeerd Mindfulness Trainer en Coach, gespecialiseerd in stress- en burnout gerelateerde (loopbaan) vraagstukken.

Locatie

Deze individuele mindfulness training kan plaats vinden op beide locaties van Cobin.

Investering

De richtprijs voor een individuele mindfulness training bedraagt € 640,- (exclusief 21% BTW), inclusief werkboek en usb-stick. Je werkt in 8 weken (1 keer per week een uur) naar mee rust in je hoofd en balans in jouw leven.

Misschien zie je een gehele training (nog) niet zitten en wil je alleen een aantal coachgesprekken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Coaching kan zinvol zijn wanneer je wat langer stil wilt staan bij bepaalde thema’s, zoals beter leren omgaan met stress op het werk of je wilt adequater leren reageren in bepaalde situaties, in plaats van op de automatische piloot.