Drijfveren

Keuzes maken

By 26 maart 2018 No Comments

Lekker genoten afgelopen weekend? Heb je jezelf weer een beetje opgeladen?

Ik kan vaak niet wachten totdat het voorjaar weer voor de deur staat. Heerlijk, alles staat weer in bloei, de mensen komen weer naar buiten, de ramen gaan open, het is langer licht. Wat een energie die vrij komt!

Nooit meer moe of je lamlendig voelen, jezelf energiek voelen, dat is wat je graag wilt.

En energie is de basisvoorwaarde om je goed te voelen. En dus te kunnen presteren.

Maar wat doe je dan met je to-do list? Alles wat nog MOET gebeuren, ook als het mooi weer is?

Je kunt proberen om je tijd zo efficiënt mogelijk in te richten door je agenda helemaal vol te proppen. Dat biedt geen garantie dat je ook de puf hebt om ze uit te voeren.

Jezelf energiek voelen, oftewel jezelf opladen en opgeladen houden heeft te maken met keuzes maken.

Dit kun je doen door het belangrijkste te selecteren, dingen op je eigen manier te doen, jezelf te omringen met dingen waar je blij van wordt, door je aandacht op één ding te focussen. Durf jij te kiezen voor wat jouw in beweging zet?

Energie; daar heb je nooit genoeg van!

Mijn rol als coach

De afgelopen 10 jaar heb ik veel medewerkers en ondernemers begeleid met diverse stress gerelateerde klachten en/of werk gerelateerde vraagstukken. Door middel van individuele (loopbaan) coachtrajecten en
mindfulness trainingen. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jouw weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werk en privé leven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

Share

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php