Talenten

Persoonlijke missie

By 7 december 2018 No Comments

Wij brengen vele uren van onze tijd door op ons werk. Je kunt er dan maar beter voor zorgen dat je lekker op je plek zit, want anders loop je het risico dat je steeds meer van jezelf verwijderd raakt en jouw persoonlijke missie kwijt raakt.

Tijd voor actie!

Tijd om te veranderen van baan? Om een baan te zoeken die wél bij je past? Sommige veranderen van baan, maar vele onder ons kiezen ervoor om geen actie te ondernemen. Met alle risico’s van dien. Je ontwikkelt diverse klachten of raakt verzeild in het aandragen van diverse argumenten om maar niet te hoeven bewegen.

Stop met het verzinnen van ‘slechte’ excuses.

Excuses die vaak worden aangedragen hebben vaak te maken met angst voor inkomensverlies, koppigheid, grenzeloosheid (geen NEE durven zeggen), onwetendheid, etc.

Maar we hebben eigenlijke geen idee wat ervoor zorgt dat wij ons werk leuk vinden of niet.

Zoek uit wat jouw persoonlijke missie is.

Wat als je nou eens een poging waagt om te achterhalen wat bepalend is voor jouw werkgeluk? Misschien loop je dan het risico dat je op nieuwe ideeën komt.

3 vragen

Alvast wat vragen om je op gang te brengen:

  1. Zoek de gemeenschappelijke noemer in al je activiteiten.
  2. Wat zijn de vragen waarmee mensen altijd naar je te komen?
  3. In welke positie wordt jij altijd geplaatst?

Wil je hier meer over leren? Vraag dan een loopbaangesprek aan. Ik geef je graag ideeën.

Mijn rol als coach / mentor

De afgelopen 10 jaar heb ik veel medewerkers en ondernemers begeleid met werk gerelateerde vraagstukken. Door middel van individuele (loopbaan) coachtrajecten en
mindfulness trainingen. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jouw weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werk en privé leven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

Share

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php