Gelukkig zijn vereist:
Dat je je nek durft uit te steken,
Dat je je grenzen kunt aangeven,
Dat je staat voor jezelf en wat je wilt.

Sylvia van Meel

Cobin (lees: Sylvia van Meel) begeleidt hardwerkende mensen met diverse stressgerelateerde klachten naar een gelukkig en vitaal (werk)leven in balans met hun omgeving én zichzelf.

Dat doet Cobin door middel van de Cobin methode: één op één mensgerichte coaching.

Als coach & trainer heb ik een geheel eigen visie op stressgerelateerde klachten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je ontdekt én gaat doen waar jij gelukkig van wordt, dat je dan zowel geestelijk als lichamelijk vitaler bent.

En wanneer je vitaal bent, ben je in staat om toenemende druk vanuit je (werk) omgeving en/of jezelf om te zetten in duurzame prestaties en plezierig functioneren, zowel zakelijk als privé!

Ik bied praktische handvatten door middel van de Cobin methode. Dit met veel aandacht voor aard en omstandigheden. In alle rust en privacy.

Tijdens mijn trajecten sta jij centraal en wordt er samen met de eventueel betrokkenen partijen gewerkt aan een, voor alle partijen, bevredigende situatie.

Naast individuele trajecten, verzorg ik ook trainingen, waaronder (online) Mindfulness Trainingen .

Cobin is in 2010 opgericht en gespecialiseerd in stressgerelateerde vraagstukken.

Cobin is werkzaam in Noord-Brabant, vanuit mijn eigen praktijk in Helvoirt (regio Den Bosch, Vught, Den Bosch, Tilburg).

Over de Coach & Trainer

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik gewerkt als commercieel ondersteuner, adviseur, consultant werving & selectie, vermogensadviseur en consultant marktbewerking. Daarnaast volgde ik de Cedeo erkende Post-HBO beroepsopleiding tot coach aan de Alba-Academie (2010 diploma behaald). Tevens volgde ik de basisopleiding tot Mindfulness Trainer: de cursus aandachtgerichte Cognitieve Therapie (MBCT), (2013 diploma behaald). Daarnaast volg(de) ik diverse nascholingen op het gebied van: Trauma en Hechting, Opstellingen, Provocatieve Therapie, Vergeving, ACT (Acceptance and Commitment Therapie), NLP, etc.

Ik merk dat ik snel tot de kern kom in gesprekken en die kern fascineert mij. Elk persoon is uniek. Het is mijn ambitie om anderen contact te laten maken met wie ze zijn en wat ze zelf écht belangrijk vinden om van daaruit bewuste keuzes te kunnen gaan maken ten aanzien van zijn of haar werk- en/of privé leven. Hierdoor heb ik me in januari 2010 gevestigd als zelfstandig Coach & Trainer, gespecialiseerd in stressgerelateerde vraagstukken.

Dit doe ik vanuit mijn praktijk in:

Helvoirt (goed bereikbaar vanuit: Den Bosch, Vught, Boxtel, Esch, Haaren, Biezenmortel, Oisterwijk, Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen, Kaatsheuvel, Waspik, Sprang-Capelle, ‘s-Gravenmoer, Loon op Zand)

Als coach & trainer en begeleid mensen op aanvraag van:

  • Particulieren
  • Verwijzers (HR(M)-managers, verzuimmanagers, huisartsen, bedrijfsartsen, praktijkondersteuners en leidinggevenden die met burn-out in hun organisatie te maken hebben)
  • Organisaties (o.a. Rabobank, Van Caem Transport, WML Waalwijk, Fontys, Elisabeth Ziekenhuis, Bouwbedrijf Vermeulen, Swietelsky, Ahold, MijnGemeenteDichtbij)
  • (Startende)ondernemers

Als coach ben ik geregistreerd bij Stichting Post HBO onder nr: SPHBO-Regnr.  57942-51973

Ik heb de Post-HBO Beroepsopleiding tot Coach behaald aan de Alba-academie.

Ik ben lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en hou me aan de gedragscode, VIV-Registratienummer: 1907631B

Hier kunt u mijn algemene voorwaarden en de beroepscode downloaden.

Reglement Geschillencommissie
Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde zijn wij aangesloten bij een geschillencommissie waardoor wij tegemoet komen aan de eis die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld.

Verder hanteren wij deze meldcode bij signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling.

e

Share