1 op 1 CoachING OP MAAT


Bij Cobin (lees: Sylvia van Meel) kun je diverse coachtrajecten volgen. Op aanvraag van:

- werknemers
werkgevers
- (startende) ondernemers

Allemaal mensen met een DRIVE om hun werk, onderneming en/of ontwikkeling willen sturen in een richting
die bij hen past!

WERKEN AAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING !


Doel: helderheid in wat  je belemmert (wat je kunt veranderen) en stimuleert om je doelen te bereiken. Je krijgt meer grip op je werk / onderneming en leven!
Wanneer: 
per direct op te starten 1op1 begeleiding
Duur: 
offerte op maat
Resultaat: 
meer voldoening, plezier, gezondheid en energie ervaren! Je krijgt meer ruimte en vrijheid om bewuste keuzes te maken (vanuit jezelf).

voorkom een burn-out !
(of herstellen van een burn-out)


Doel: anders leren omgaan met je energie, batterij opladen, klachten verminderen, balans ratio en gevoel, grenzen en wensen (h)erkennen en aangeven
Wanneer: per direct op te starten 1op1 begeleiding, kortdurend, praktisch en effectief
Duur: offerte op maat, traject van 6 of 10 sessies van 1,5 uur
Resultaat: meer energie, geluk, vitaliteit en vrijheid ervaren in ondernemerschap !

DE VOLGENDE STAP ZETTEN IN ONDERNEMERSCHAP !


Doel: duidelijkheid over jouw richting in ondernemerschap
Wanneer: 
per direct op te starten 1op1 begeleiding
Duur: offerte op maat
Resultaat: 
strategie uitzetten en in actie komen, focussen waar je goed in bent, kiezen voor een visie die bij jouw en jouw onderneming past!

1 op 1 coaching: online via video of live in Helvoirt


Mijn eigen coachpraktijk bevindt zich aan de Vogelkers 29 in Helvoirt. Je kunt er makkelijk parkeren en ook met het openbaar vervoer is deze plek goed bereikbaar.

Mocht je ergens anders in het land wonen? Of de energie of tijd niet hebt om te reizen?
Dan kunnen we ook online een traject aangaan. Dat is via video en mijn ervaring is dat de sessies even krachtig en impactvol zijn als live sessies. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Wat zeggen anderen over de

coachtrajecten van Cobin 


Ik heb nu duidelijk welke rol bij mij past!

Sylvia heeft me tot 2x toe bijgestaan op verschillende aspecten van mijn werk. Beide keren heb ik als zeer nuttig en prettig ervaren. Sylvia is iemand die goed kan schakelen naar de belevingswereld van een ander. Ze voelt feilloos aan wat werkt. Betrokkenheid, openheid, zelf relativerend, inlevingsvermogen en resultaat gericht zijn woorden die Sylvia typeren. Dank!

profile-pic
Sander Peek
Product Manager

Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken !

Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken. Zij wist snel overzicht te creëren. Waar het voor mij soms lastig is om weer in contact te komen met wat ik ECHT belangrijk vind, wist Sylvia inzichten bij mij te creëren die leidde tot een nieuwe route-kaart voor mijn werk en leven. Ze is biedt een luisterend oor, is open als persoon, gedreven in haar werk, is positief en daagt je uit om in out of the box te denken.

profile-pic
Roderick
Project Manager

Gekozen voor een (werk)leven dat bij me past !

Sylvia stelt hele directe vragen, die confronterend zijn en je echt aan het denken zetten. Door het coachtraject heb ik mezelf beter leren kennen. Sylvia stelt hele directe vragen, die confronterend zijn en je echt aan het denken zetten. Hierdoor heeft ze mij een spiegel voorgehouden. Sylvia kan je verhaal snel analyseren waardoor ik er een concrete vertaling aan kon geven. Hierdoor kon ik sneller stappen zetten om uit het dal te klimmen waarin ik was beland. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, mezelf meer te uiten. De coaching heeft mij geholpen om betere keuzes te maken en stappen te zetten richting een werkleven dat beter bij mij past.

profile-pic
Chantal
Beschermingsbewindvoerder
Share