BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?
Next Level Coaching
Slider

BEN jij AMBITIEUS en ONDERNEMEND ? 

WIL JIJ HET BESTE UIT JEZELF EN JOUW ONDERNEMING HALEN ?


Je bent al een tijdje werkzaam als zelfstandig ondernemer. Je bent vol passie en met enthousiasme begonnen. Dit gaf je veel vrijheid en onafhankelijkheid, echter je wordt opgeslokt door de hoeveelheid aan verschillende werkzaamheden, zoals administratie, acquisitie en andere bijkomstigheden.

Je hebt het gevoel dat je geleid wordt door jouw omgeving, je bent aan het overleven en doet niet meer waar je echt blij van wordt. Hierdoor maak je niet de volgende stap in ondernemerschap!

Als sparringpartner help ik je om weer de focus te leggen op waar je echt goed in bent, waar jouw hart ligt en wat je het beste uit kunt besteden. Zodat jij als ondernemer weer in je kracht en vanuit je passie gaat ondernemen. 

Dan kun je weer focussen op waar je echt goed in bent en hoe jij van maximale waarde kunt zijn voor jouw omgeving. Hierdoor ga je creëren en vormgeven wat je echt wilt met jouw onderneming. Dan is Next Level Coaching iets voor jou. Ik ondersteun jou bij het kiezen van jouw visie en strategie om jouw en jouw onderneming naar een Next Level te brengen.

HOE kan ik je helpen ?


We gaan op zoek naar jouw kracht, jouw toegevoegde waarde en hoe en waar jij het verschil wilt en kunt blijven maken in jouw omgeving. Zo help ik jouw keuzes maken en strategie bepalen. Zodat jij door middel van Next Level Coaching de volgende stap kunt gaan zetten in ondernemerschap!

next level coaching kracht

Je wilt in ondernemerschap meer uitgaan van je eigen kracht.

next level coaching regisseur

Je wilt graag moeiteloos ondernemen door te creëeren en manifesteren wat je echt wilt met je onderneming.

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER DIE VANUIT eigen kracht, zakelijk, moeiteloos en succesvol wil groeien ?

waar kan ik je mee helpen ?


  • meer energie, voldoening en plezier
  • moeiteloos en succesvol ondernemen
  • een strategie uitzetten om in actie te komen
  • in je kracht gaan staan
  • nee zeggen en delegeren
  • eigen koers uit zetten
  • moed om uitdagingen aan te gaan
  • keuze maken voor wie je van waarde wilt zijn
  • vanuit eigenheid het verschil te maken in je omgeving

wat zeggen anderen over deze dienst ?


Meer grenzen, meer rust en balans !

Sylvia heeft mij gedurende enkele individuele sessies en de individuele mindfulness training meer zelfbewustzijn geleerd. Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven waardoor ik beter mijn grenzen herken, erken en dit ook kan aangeven waardoor ik meer rust/balans ervaar in mijn leven. Wat ik als zeer positief ervaren heb, is dat Sylvia het coachen continue aanpast op wat ik op dat moment nodig heb. Ze levert vakwerk op maat!Sylvia, dank je wel!

profile-pic
Sylvia
Ondernemer

Meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen, ik ga nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer !

Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Ik zette niet door. Via google ben ik bij Cobin uitgekomen. Na een prettig intakegesprek besloot ik me te laten coachen door Sylvia. Sylvia is een prettige coach. Al in het eerste gesprek wist ze tot de kern door te prikken. Ze weet je goed op je gemak te stellen en is professioneel. Dankzij haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen en ga ik nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer. Vaak merk ik dat sommige mensen denken dat coaches zweverige types zijn. Bij Sylvia was dat niet het geval.

profile-pic
Sanne
Gestart als ondernemer

Prettig, persoonlijk en effectief !

"Wat was dat woord ook al weer?" Soms kom je er gewoon echt niet op. En je gesprekspartner heeft er het raden naar. Maar door samen te praten komt het weer naar boven: "Natuurlijk, dat was het!".Coaching bij Cobin is niet veel anders. Je komt er even niet meer zelf uit. Maar toch bezit je de antwoorden. Samen pratend maak je je eigen route-kaart van gedrag waarbij je je goed voelt. Ik heb het coaching traject ervaren als prettig, persoonlijk en effectief.

profile-pic
Gert-Jan
Ondernemer

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share