SlideBEN JE ER KLAAR VOOR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?


Keuzes maken | Richting bepalen

BEN jij AMBITIEUS en ONDERNEMEND ? 

WIL JIJ HET BESTE UIT JEZELF EN JOUW ONDERNEMING HALEN ?


Je bent al een tijdje werkzaam als zelfstandig ondernemer. Je bent vol passie en met enthousiasme begonnen. Dit gaf je veel vrijheid en onafhankelijkheid, echter je wordt opgeslokt door de hoeveelheid aan verschillende werkzaamheden, zoals administratie, acquisitie en andere bijkomstigheden.

Je hebt het gevoel dat je geleid wordt door jouw omgeving, je bent aan het overleven en doet niet meer waar je echt blij van wordt. Hierdoor maak je niet de volgende stap in ondernemerschap!

Als sparringpartner/vertrouwenspersoon help ik je om weer de focus te leggen op waar je echt goed in bent, waar jouw hart ligt en wat je het beste uit kunt besteden. Zodat jij als ondernemer weer in je kracht en vanuit jouw persoonlijke missie gaat ondernemen. 

Dan kun je weer focussen op waar je echt goed in bent en hoe jij van maximale waarde kunt zijn voor jouw omgeving. Hierdoor ga je creëren en vormgeven wat je echt wilt met jouw onderneming. Dan is Next Level Coaching iets voor jou. Ik ondersteun jou bij het kiezen van jouw visie en strategie om jouw en jouw onderneming naar een Next Level te brengen.

Hierbij werk ik met een concreet stappenplan in combinatie met intensieve Persoonlijke Coaching.

HOE kan ik je helpen ?


We gaan op zoek naar jouw kracht, jouw toegevoegde waarde en hoe en waar jij het verschil wilt en kunt blijven maken in jouw omgeving. Zo help ik jouw keuzes maken en strategie bepalen. Zodat jij door middel van Next Level Coaching de volgende stap kunt gaan zetten in ondernemerschap!

Je wilt in ondernemerschap meer uitgaan van je eigen kracht.

Je wilt graag moeiteloos ondernemen door te creëeren en manifesteren wat je echt wilt met je onderneming.

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER DIE VANUIT eigen kracht, zakelijk, moeiteloos en succesvol wil groeien ?

waar kan ik je mee helpen ?


  • meer energie, voldoening en plezier
  • moeiteloos en succesvol ondernemen
  • een strategie uitzetten om in actie te komen
  • in je kracht gaan staan
  • nee zeggen en delegeren
  • eigen koers uit zetten
  • moed om uitdagingen aan te gaan
  • keuze maken voor wie je van waarde wilt zijn
  • vanuit eigenheid het verschil te maken in je omgeving

wat zeggen anderen over deze dienst ?


Prettig, persoonlijk en effectief !

"Wat was dat woord ook al weer?" Soms kom je er gewoon echt niet op. En je gesprekspartner heeft er het raden naar. Maar door samen te praten komt het weer naar boven: "Natuurlijk, dat was het!".Coaching bij Cobin is niet veel anders. Je komt er even niet meer zelf uit. Maar toch bezit je de antwoorden. Samen pratend maak je je eigen route-kaart van gedrag waarbij je je goed voelt. Ik heb het coaching traject ervaren als prettig, persoonlijk en effectief.

profile-pic
Gert-Jan
Ondernemer

Eigen keuzes maken en richting bepalen binnen een familiebedrijf

Een eigen (familie)bedrijf, ik noem het een leefstijl. Een leefstijl waarbij ik plichtsgetrouw vol passie ongelimiteerde verantwoordelijkheden heb mogen vervullen. Samen, betrokken, in voor- en tegenspoed. Al lerend koesteren van mijn wortels en het voortzetten van een levenswerk.Op een zeker moment werd ik slachtoffer van mijn eigen leefstijl. De passie veranderde in volharding. Mijn lichaam en geest functioneerde vanuit de automatische piloot waardoor ik enkel nog in dienst stond van het bedrijf en ik de verbinding met mezelf verloren was. Hoe de Cobin verbind methode op maat mij helpt?Herkennen, erkennen, accepteren en begrijpen van systemen, symptomen en terugkerende patronen. Confronteren, bewustwording, verwerken, leren, structureren en programmeren van inzichten. In beweging komen, investeren, doen en geloven. Dit gehele proces op mijn eigen tempo. Dit is mijn pad naar verbinding met mezelf.Sylvia is de drijvende kracht achter de Cobin methode. Een sparringpartner. Een sterke creatieve vrouw die zichzelf open stelt en oprecht verdiept in jou als persoon. Door haar zakelijk inzicht en ruime levenservaring is ze kundig in het stimuleren van intrinsieke motivatie en het geven van intrinsieke inzichten ten behoeve van persoonlijke groei.De Cobin omgeving is voor mij een veilige, vertrouwde plek waar ik mijn rust en tijd kan vinden om eens objectief naar mezelf en mijn leven te kijken. Deze veiligheid geeft mij ruimte en vertrouwen om naar mijn gevoelens te luisteren waardoor ik makkelijker keuzes kan maken en sturing kan geven aan mijn leven vanuit mezelf in plaats vanuit mijn omgeving.

profile-pic
Cindy
Partner (familie)bedrijf

Meer grenzen, meer rust en balans !

Sylvia heeft mij gedurende enkele individuele sessies en de individuele mindfulness training meer zelfbewustzijn geleerd. Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven waardoor ik beter mijn grenzen herken, erken en dit ook kan aangeven waardoor ik meer rust/balans ervaar in mijn leven. Wat ik als zeer positief ervaren heb, is dat Sylvia het coachen continue aanpast op wat ik op dat moment nodig heb. Ze levert vakwerk op maat!Sylvia, dank je wel!

profile-pic
Sylvia
Ondernemer

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of dit NExt LEVEl coaching wel bij je past ?


Twijfel je nog of dit next level coaching wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share