SlideBEN JE ER KLAAR VOOR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?


Keuzes maken | Richting bepalen

BEN jij AMBITIEUS en ONDERNEMEND ? 

WIL JIJ HET BESTE UIT JEZELF EN JOUW ONDERNEMING HALEN ?


Je bent al een tijdje werkzaam als zelfstandig ondernemer. Je bent vol passie en met enthousiasme begonnen. Dit gaf je veel vrijheid en onafhankelijkheid, echter je wordt opgeslokt door de hoeveelheid aan verschillende werkzaamheden, zoals administratie, acquisitie en andere bijkomstigheden.

Je hebt het gevoel dat je geleid wordt door jouw omgeving, je bent aan het overleven en doet niet meer waar je echt blij van wordt. Hierdoor maak je niet de volgende stap in ondernemerschap!

Als sparringpartner/vertrouwenspersoon help ik je om weer de focus te leggen op waar je echt goed in bent, waar jouw hart ligt en wat je het beste uit kunt besteden. Zodat jij als ondernemer weer in je kracht en vanuit jouw persoonlijke missie gaat ondernemen. 

Dan kun je weer focussen op waar je echt goed in bent en hoe jij van maximale waarde kunt zijn voor jouw omgeving. Hierdoor ga je creëren en vormgeven wat je echt wilt met jouw onderneming. Dan is Next Level Coaching iets voor jou. Ik ondersteun jou bij het kiezen van jouw visie en strategie om jouw en jouw onderneming naar een Next Level te brengen.

Hierbij werk ik met een concreet stappenplan in combinatie met intensieve Persoonlijke Coaching.

HOE kan ik je helpen ?


We gaan op zoek naar jouw kracht, jouw toegevoegde waarde en hoe en waar jij het verschil wilt en kunt blijven maken in jouw omgeving. Zo help ik jouw keuzes maken en strategie bepalen. Zodat jij door middel van Next Level Coaching de volgende stap kunt gaan zetten in ondernemerschap!

Je wilt in ondernemerschap meer uitgaan van je eigen kracht.

Je wilt graag moeiteloos ondernemen door te creëeren en manifesteren wat je echt wilt met je onderneming.

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER DIE VANUIT eigen kracht, zakelijk, moeiteloos en succesvol wil groeien ?

waar kan ik je mee helpen ?


  • meer energie, voldoening en plezier
  • moeiteloos en succesvol ondernemen
  • een strategie uitzetten om in actie te komen
  • in je kracht gaan staan
  • nee zeggen en delegeren
  • eigen koers uit zetten
  • moed om uitdagingen aan te gaan
  • keuze maken voor wie je van waarde wilt zijn
  • vanuit eigenheid het verschil te maken in je omgeving

wat zeggen anderen over deze dienst ?


Geleerd om te kiezen voor wat bij mij past!

De coaching sessies bij Sylvia hebben een prettige combinatie van enerzijds stilstaan en rust bij de zaken die ertoe doen en anderzijds doelgerichtheid. De coaching sessies verlopen in een prettige sfeer en maken dat je open staat voor je eigen traject. Het heeft me doen stilstaan bij de zaken die belangrijk zijn voor mij om me goed te voelen, waardoor ik keuzes maak vanuit mezelf en ruimte inneem.

profile-pic
Petra
Ondernemer

Geleerd om mijn werk en ontwikkeling te sturen in een richting die ik zelf wil !

Sylvia heeft een nuchtere en laagdrempelige aanpak die ervoor zorgt dat je jezelf direct op je gemak voelt bij haar. Zij is in staat je in een aantal sessies weer terug te brengen naar de kernwaarden van jezelf, helderheid te geven t.a.v. wat je wil, waar je energie van krijgt, om te gaan/ te reageren op zaken waar je energie lekt of waar je jezelf geremd voelt om de dingen te doen die je eigenlijk echt wil doen. Sylvia heeft mij daarmee geïnspireerd om de stappen te zetten die ik graag wil en vooral trouw te zijn aan mezelf en lief te zijn voor mezelf. Door Sylvia heb ik geleerd de automatisch piloot erop te zetten wanneer ik dat wil, maar deze ook heel bewust ervan af te halen om extra te kunnen genieten en op zijn tijd te kunnen reflecteren, bij te sturen en succes te vieren. Oftewel veel bewuster te leven zowel privé als in het werk. Sylvia beschikt over veel ervaring, werkvormen en een heel goed luisterend oor. Ze kan je op een hele prettige manier een spiegel voorhouden waardoor je snel zelf tot inzichten komt die je weer een paar stappen verder brengt. Ook haar kennis en kunde t.a.v. mindfulness is een waardevolle toevoeging wat haar dat schaap met de vijf poten maakt. Tot slot is zij ook altijd bezig met zichzelf en haar aanbod verder door te ontwikkelen, ze staat open voor nieuwe ideeën en dat maakt haar naast een goede coach ook een waardevolle sparringpartner. Ik ga altijd vol nieuwe energie en ideeën bij haar weg.De coaching sessies met Sylvia zijn dan ook iedere keer een feestje en een cadeautje aan mezelf, waarvan ik vind dat meer mensen deze zichzelf mogen gunnen. Daarom wil Sylvia ook van harte aanbevelen!

profile-pic
Karin
Coördinator Kwaliteitszorg

Meer grenzen, meer rust en balans !

Sylvia heeft mij gedurende enkele individuele sessies en de individuele mindfulness training meer zelfbewustzijn geleerd. Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven waardoor ik beter mijn grenzen herken, erken en dit ook kan aangeven waardoor ik meer rust/balans ervaar in mijn leven. Wat ik als zeer positief ervaren heb, is dat Sylvia het coachen continue aanpast op wat ik op dat moment nodig heb. Ze levert vakwerk op maat!Sylvia, dank je wel!

profile-pic
Sylvia
Ondernemer

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of dit NExt LEVEl coaching wel bij je past ?


Twijfel je nog of dit next level coaching wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share