stap 4

Jij bent de regisseur van je eigen leven

Er zijn altijd kansen om je persoonlijk ondernemerschapsvaardigheden te verbeteren

Slider

dit past goed bij stap 4


gratis VIDEOREEKS

word de regisseur van jouw werkleven

interactieve workshop

meer veerkracht in onzekere tijden

Wil jij graag de regisseur blijven over jouw

werk / onderneming en leven? 


Op dit moment vervul je een rol die overeenkomt met jouw drijfveren en talenten. Je beschikt over de mindset van een ondernemer! Je wil een duurzame beweging creëren, zodat je vol energie kunt blijven werken / ondernemen en leven.

Jij bent zelf de regisseur over alle gebieden van je leven. Dat wil zeggen dat je wordt gecoacht op jouw regisseursvaardigheden. Zo ga je nog meer energie, persoonlijke groei, onafhankelijkheid en kracht ervaren in je werk / onderneming en leven.

Een klant vertelde me laatst dat hij blij was met zijn werk als ondernemer. Soms bemerkte hij dat hij wel eens terug viel in oude patronen door te voldoen aan de verwachtingen vanuit zijn omgeving. En hierdoor stagneerde. Hij had behoefte aan een sparringpartner om duurzame persoonlijke- en zakelijke groei te creëren. Zodat hij weer prioriteiten kon stellen en ging investeren in zaken wij hij energie van kreeg. Zodat hij keuzes kon blijven maken en concrete stappen kon nemen in een richting die hij zelf wilde. 

Vervolgstappen definiëren
Samen zijn we de huidige en toekomstige situatie in kaart gaan brengen. En hebben we stappen gedefinieerd wat nodig is om de beweging te continueren. Zodat hij zichzelf ECHT kon realiseren met optimale betekenis voor zijn omgeving.

deze artikelen helpen je ook !


wat zeggen anderen over deze dienst ?


Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten !

De sessies bij Sylvia hebben mij echt geholpen om zaken weer scherp te krijgen en te bepalen wat mijn vervolg stappen moesten worden. Ik ben nog dichter bij mezelf gekomen en doe waar ik behoefte aan heb. Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten. Kortom een prima coach.

profile-pic
Frank
Operationeel Directeur

Ontdek hoe jij van betekenis kunt blijven in een snel veranderende omgeving

hoe ga jij nu verder ?


Duurzame beweging creëren

Samen gaan we op zoek naar wat jou stimuleert om een duurzame persoonlijke en zakelijke groei te creëren. Zodat jij dicht bij je passies en waar jij goed in bent blijft functioneren en jij blijft werken aan jouw eigenheid en identiteit als ondernemende professional. Cobin functioneert hierbij als sparringpartner, zodat jij vervolgstappen kan maken in jouw werk / onderneming en leven.

  • Coachsessies op locatie en/of online
  • Heldere oefeningen en thuisopdrachten
  • Alle coachtrajecten zijn maatwerk!


Regisseur worden over alle gebieden van je leven

Je hebt toch enige twijfel of je wel ECHT doet waar je behoefte aan hebt en wat je belangrijk vindt in je leven. Je vraagt je af of je op dit moment ECHT wel maximale toegevoegde waarde kunt leveren. Je wilt namelijk met optimale energie en focus het verschil kunnen maken voor jezelf en jouw omgeving.

Kies dan voor een totaalpakket van alle stappen die Cobin jouw kan bieden om nog meer vanuit eigenheid richting en structuur aan te brengen. Zodat je voorgoed afrekent met ongezonde stress symptomen in jouw leven!

Totaalpakket:

  • Stap 1 : Meer Energie
  • Stap 2 : De Mindset van een ondernemer
  • Stap 3: In je kracht staan
  • Stap 4: Duurzame beweging creëren
  • Coachsessies op locatie en/of online
  • Heldere oefeningen en thuisopdrachten
  • Alle coachtrajecten zijn maatwerk!informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share