Wat zijn de ervaringen van cliënten met Cobin? Variërend van particulier, werknemer, manager tot zelfstandig (startende) ondernemer. Met diverse hulpvragen op het gebied van:

Wil jij voor jezelf of als bedrijf voor je medewerkers coaching?

Als je zelf graag wilt weten wat je ECHT wilt en waar je passie ligt?

Als je voor jezelf wilt beginnen of wilt doorstarten?

Dit is wat clienten zeggen:

Marieke – Assistent Reinsurance Manager

” Op een heel warme en persoonlijke manier heeft Sylvia mij veel inzichten gegeven en mij enorm laten groeien. Zij stelt de juiste vragen en heeft een groot inlevingsvermogen. Zowel het coachingstraject als de individuele mindfulness training had ik niet willen missen. Ik heb veel over mezelf geleerd, waardoor ik sterker, gelukkiger en rustiger ben geworden. Sylvia heeft mij zoveel praktische handvatten gegeven waar ik nog elke dag plezier van heb.

Nienke – Zelfstandig ondernemer

” Van een financiële functie naar interieurontwerpster. Hoe gaaf is dat!
Zonder Sylvia had ik deze stap nooit gezet. Ze heeft me laten inzien waar mijn passie ligt.
Ik heb Sylvia als een betrokken en prettige coach ervaren. Ze heeft me de juiste spiegels voor gehouden waardoor ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt.
Ik kan Sylvia dan ook zeker aanbevelen als je jezelf afvraagt of je wel op de juiste plek zit.

Sylvia – Zelfstandig ondernemer

” Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Ik zette niet door. Via google ben ik bij Cobin uitgekomen. Na een prettig intakegesprek besloot ik me te laten coachen door Sylvia. Sylvia is een prettige coach. Al in het eerste gesprek wist ze tot de kern door te prikken. Ze weet je goed op je gemak te stellen en is professioneel. Dankzij haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen en ga ik nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer. Vaak merk ik dat sommige mensen denken dat coaches zweverige types zijn. Bij Sylvia was dat niet het geval.

Roderik – Manager

” Tijdens mijn burn-out was ik opzoek naar een loopbaancoach die mij kon helpen om er weer boven op te komen, en erachter te komen waar mijn problemen zaten, wat mijn missie, grenzen, eisen en visie waren qua privé en werk.
Via een vriend kreeg ik de naam van Sylvia door (Cobin) deze was zeer positief over Cobin.
Ik heb de stap genomen om een afspraak te maken en tijdens de intake sessie had ik meteen al een goed gevoel. Vandaar dat ik meteen een traject afspraak om uit mijn burn-out te komen en aan mijzelf te kunnen werken.
Tijdens de sessie gaf Sylvia mij het gevoel dat ik weer naar mezelf luisterde, en liet mij ook echt nadenken over de dingen in het leven en het werk. Sylvia bood mij ook een luisterend oor, ze is altijd positief, luister naar je, is open en is zeer gedreven in haar werk, neemt de tijd voor je om er goed over te denken en uit te komen.
De opdrachten die ik moest doen sloten goed aan op mijn situatie daar was ik zeer blij mee en ook de manier waarop Sylvia de sessie deed stemde mijn altijd positief. Ik had ook altijd zin in de sessie omdat ik daar weer positieve energie kreeg en ze je, out of the box, laat denken. Daardoor kon ik weer verder werken aan mijn herstel.
Kortom ik zou Cobin aan iedere aanraden die hulp nodig heeft in wat voor situatie dan ook (zakelijk of privé). Sylvia is zeer positief persoon, geeft je een goed gevoel, toont waardering in de dingen die je bereikt, luistert aandachtig, is altijd betrokken bij de situatie en persoon, geeft positief energie af en is zeer goed in haar werk.

Miranda – Senior Sales Manager

” Hoewel ik altijd gedacht had nooit een coaching nodig te hebben, heeft het traject bij Cobin mij geweldig geholpen bij het herstel van mijn burnout. Sylvia heeft de tijd genomen echt te luisteren en te horen wat ik zei en bedoelde. Vervolgens heeft zij niet gezegd wat er met mij aan de hand was of uitgelegd waarom dingen zijn zoals ze zijn maar zij heeft mij zelf laten inzien wie ik ben, waarom ik klachten heb en met name hoe ik die in de toekomst kan voorkomen. Sylvia heeft mij geleerd vragen aan mijzelf te stellen en deze zelf te beantwoorden. De antwoorden op vragen die ik had maar waar ik mij niet van bewust was, heeft zij uit mijzelf gehaald. Ik heb het traject als erg praktisch en nuchter ervaren en merk dat ik weer meer mezelf ben en rust gevonden heb. Ik wil Sylvia daarvoor bedanken en mensen met burnout klachten laten weten dat Sylvia hierbij professionele, goede hulp kan bieden.

Jan – Particulier

” Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag heeft ze mij zeer goed begeleid .
Sylvia was ook zeer betrokken om een manier te vinden om mij 
weer goed te laten functioneren.
Vanaf dag 1 had ik een zeer goede klik met Sylvia wat ik zeer fijn vond.
In mijn donkere periode waar ik geen uitweg meer zag heeft Sylvia er voor gezorgd dat ik de ZON weer volop zie schijnen ,waardoor ik nog veel beter – fijner – meer energie in het leven staat op alle gebied ( thuis-werk-hobby ). 
Daar aansluitend heb ik een Mindfulness curcus gevolgd van Sylvia waardoor alles nog beter op zijn plaats viel.

Anique – Opdrachtleider

” Door de fijne, persoonlijke gesprekken en praktisch tips en handvatten heeft Sylvia mij een spiegel voorgehouden, me geholpen om te groeien en mijn eigen keuzes te leren maken.
Share