Wat zijn de ervaringen van cliënten met Cobin? Variërend van particulier, werknemer, manager tot zelfstandig (startende) ondernemer. Met diverse hulpvragen op het gebied van:

In de eerste gesprekken is het zaadje geplant om later te kunnen oogsten. Ik heb dit als heel prettig ervaren en het heeft mij geholpen om naar een betere balans te gaan in druk werk en mijn privéleven.
De basis om persoonlijk verder te groeien is gelegd, Sylvia bedankt daarvoor.

Zelfstandig ondernemer op zoek naar betere werk/privé balans20-07-2017

Ik voelde me gehoord, serieus genomen en ondersteund. In 6 gesprekken heb ik forse stappen vooruit kunnen zetten. Veel oefeningen en theorie was niet nieuw voor mij, maar door de uitleg en woordkeus van Sylvia kwam het binnen en kan ik er wat mee. Ik zag er tegen op om aan mezelf te werken, maar achteraf is het een feestje geworden!

Manager publieke sector17-04-2017
Share