Slide
GROEI MODEL COBIN


Ik heb een concreet eigen stappenplan ontwikkeld* aan de hand van het Groei Model van Cobin. Hierbij maak ik gebruik van de vier elementen voor een continu groei- en ontwikkelingsproces. Zodat jij het beste uit jezelf haalt en met jouw unieke toegevoegde waarde het verschil kunt maken in een omgeving die bij je past.

*Het groeimodel van Cobin is gebaseerd op diverse theorieën. Naast dit Groei Model (volgens de Cobin Methode) werk ik met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. De coaching wordt afgestemd op jouw vraag. Jij word gecoacht richting een doel wat jij jezelf hebt gesteld. Op wie jij werkelijk bent en wat jij te bieden hebt en wat je nog kunt ontwikkelen.  

Neem je een traject af, dan ontvang jij een logboek voor groei en ontwikkeling. Ik help jou met het opstellen van een geheel eigen strategie naar een gelukkig , vitaal en zinvol (werk)leven dat bij je past.

4 elementen voor een (werk)leven dat bij je past


groei model cobin

Werken en leven vanuit wat je innerlijk drijft en motiveert geeft energie. Je volgt je hart.

groei model cobin

Bewustwording over welke overtuigingen belemmeren en stimuleren in het behalen van doelstellingen.

groei model cobin

Vanuit je kracht leven (kwaliteiten en talenten) is effectief en maakt gelukkiger.

groei model cobin

Het vermogen om jezelf te sturen zorgt voor het beste van jezelf voor je omgeving.

groei model cobin

EFFECTIVITEIT GROEI MODEL COBIN


Het succes en de effectiviteit van dit model zit in de bewustwording van de werking van:
- jouw energie
- jouw mindset
- jouw talent
- jouw regie (zelfleiderschap)
En hoe jij met een hernieuwde interne drive, groeimindset, gaven en talenten en persoonlijk leiderschap/ondernemerschap doelen gaat realiseren die bijdragen aan een werkleven dat bij je past. 

GROEI MODEL COBIN = EEN
MENSGERICHTE AANPAK


Wij mensen hanteren overlevingspatronen/
automatismen om met bepaalde situaties om te gaan. Een patroon kan je belemmeren in diverse gebieden, zowel in je werk/ondernemerschap als in je privéleven. 

Het kan zich uiten op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak. Je kunt bijvoorbeeld stress ervaren door te blijven zitten in een functie waar je geen energie van krijgt. Deze stress doet veel met je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. 

In de coaching leer je om de signalen van je lichaam serieus te nemen. Je leert het contact tussen hoofd (ratio) en lichaam (gevoel) te integreren. Op alle gebieden van je leven. 

Jij bent namelijk geen robot, maar een mens met een leven!

In de coaching ga je leren om jouw patronen leren herkennen en erkennen. Zo ontstaat er weer ruimte in je leven om keuzes te maken die bij jou als persoon passen. Zodat je stappen gaat zetten in een richting die je zelf kiest en wilt.

De sessies zijn op maat en sluiten aan bij waar jij op dit moment staat!

Individuele coaching: online via video of live in Helvoirt


Mijn eigen coachpraktijk bevindt zich aan de Vogelkers 29 in Helvoirt. Je kunt er makkelijk parkeren en ook met het openbaar vervoer is deze plek goed bereikbaar.

Mocht je ergens anders in het land wonen? Of de energie of tijd niet hebt om te reizen?
Dan kunnen we ook online een traject aangaan. Dat is via video en mijn ervaring is dat de sessies even krachtig en impactvol zijn als live sessies. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Share