Individuele Mindfulness Training

Moet jij regelmatig naar het buitenland? Heb je onregelmatige werktijden? Of zie je er tegenop om Mindfulness in een groep te doen? Volg de 8-weekse individuele mindfulness training, specifiek gericht op jouw persoonlijk situatie, behoefte en tijd. Het is ook mogelijk om deze training samen met je partner of gezin te doen!

Inhoud 

Tijdens de mindfulness training krijg je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om mindfulness te beoefenen en integreren in jouw dagelijks leven. Door de intensieve begeleiding ontdek je jouw denk- en gedragspatronen. Je gaat ontdekken hoe je daar anders, bewuster, mee om kunt gaan. Je krijgt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat jij tegen komt tijdens jouw mindfulness beoefening.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is handvatten voor een gelukkiger en vitaler (werk)leven in balans met de omgeving én zichzelf.

Werkwijze

Een individuele mindfulness training bestaat uit 8 sessie van 1 uur en een (telefonisch) voorgesprek.

Trainer 

Deze training wordt gegeven door Sylvia van Meel. Gecertificeerd Mindfulness Trainer en Coach, gespecialiseerd in stress- en burnout gerelateerde (loopbaan) vraagstukken.

Locatie

Deze individuele mindfulness training kan plaats vinden op locatie van Cobin (Vogelkers 29 in Helvoirt) of online.

Investering

Het volgen van de individuele mindfulness training is vooral een investering in jezelf. Je werkt in 8 weken (1 keer per week 1 uur) naar mee rust in je hoofd en balans in jouw leven. Je ontvangt een werkboek en toegang tot de online meditatie omgeving van Cobin. Misschien zie je een gehele training (nog) niet zitten en wil je alleen een aantal coachgesprekken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Coaching kan zinvol zijn wanneer je wat langer stil wilt staan bij bepaalde thema’s, zoals beter leren omgaan met stress op het werk of je wilt adequater leren reageren in bepaalde situaties, in plaats van op de automatische piloot. Het is ook mogelijk om de Mindfulness Training te volgen in groepsverband.

De 8-weekse individuele mindfulness training heb ik als zeer prettig en vooral leerzaam ervaren. Ik heb handvatten gekregen om meer zelfbewustzijn te creëren en mijn grenzen te leren (h)erkennen, waardoor ik meer mentale rust ervaar. Het was echt een ''eye-opener''. Er wordt gewerkt met een vaste structuur, heldere uitleg en een fijn informatie boek waarop je kan terugvallen, zowel tijdens als na de training. In een veilige en ontspannen sfeer wordt de training verzorgd door Sylvia. Sylvia laat je direct op je gemak voelen met haar rustige, ontspannen en toegankelijke uitstraling. Ze heeft snel door wat je bedoelt en laat je vooral ook inzien welke manieren er allemaal zijn om iets aan te pakken door zelfreflectie en het stellen van de juiste vragen. Het was een mooie ervaring, bedankt Sylvia!

Amanda van der VeldenDocent Spaans

De training mindfulness heeft me geholpen om meer rust te vinden in mezelf doordat ik tijdens de training (en ook daarbuiten) mezelf meer ruimte gaf aan dat wat zich aandiende. Het betekent dat ik weer wat prettiger in mijn werk en privé sta en me minder druk maak om dingen waar ik toch geen invloed op heb en die anders alleen maar veel energie kosten. Al met al een fijne, leerzame training!

Jetty VermeulenController