SlideZIT JIJ OP HET JUISTE SPOOR?


Loopbaan Coaching Ondernemer

Loopbaan coach ondernemer Den Bosch e.o. Als ondernemer start je een zaak vanuit een fantastisch idee, met talent en een drive om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Je pakt zaken direct aan, je wilt groeien en zet door, …  Het zijn onmisbare kwaliteiten, maar ze kunnen tevens een valkuil worden wanneer deze ondernemerskwaliteiten en drijfveren onszelf als persoon voorbij lopen en niet meer aansluiten bij onze persoonlijke missie

Want groei start immers bij jezelf, daar waar ook jouw bedrijf zijn oorsprong vond.

Herken je jezelf in een van onderstaande vragen?

 • Ik blijf maar doorgaan, een moment van stilstaan is toch niet mogelijk?
 • Ik wil een betere werk/privé balans. Hoe bereik ik dat?
 • Ik krijg geen energie meer van mijn werk. Hoe nu verder?
 • Ik heb geen plezier meer en functioneer op de automatische piloot. Wat nu?
 • Ik ben bang dat ik tegen een burn-out aan zit?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je nu met bepaalde loopbaanvragen rondloopt waar je zelf niet uitkomt.

Een succesvolle loopbaan betekent: keuzes maken!

doel Loopbaan coach ondernemer Den Bosch 

Het doel van een loopbaan coaching bij Cobin is dat jij in staat bent om je ambities te realiseren door keuzes te maken die bij je passen (bij jouw innerlijke behoeften, drijfveren en talenten). Jij vindt weer focus en richting die bij je past, bij wat je wil en bij wat je kan. Zodat jij ook echt stappen zet, in beweging komt en je doelen bereikt.

Resultaat

Wanneer je persoonlijkheid en werkzaamheden op elkaar aansluiten is het resultaat:

 • Vitaliteit: harmonie tussen werkbelasting en belastbaarheid.
 • Welbevinden: een bijzondere toestand van je gevoelsleven
 • Productiviteit: effectief gedrag

Voordelen Loopbaan coach ondernemer den bosch 

 • Ontdekken waar je drijfveren en talenten liggen.
 • Inspireert en stimuleert om de juiste keuzes
   te maken.
 • Vertrouwenspersoon om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen
 • Focussen en concentreren op jouw persoonlijke en zakelijke doelen in een veilige omgeving
 • Een stok achter de deur bij het realiseren van je dromen
 • Helpt je om je persoonlijke missie (jouw toegevoegde waarde) te vinden en concrete doelen te formuleren

EEN INVESTERING IN jezelf

Loopbaan Coaching is een investering in jouw persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling in de toekomst, van jezelf, je relaties en van je werk/onderneming.

Ik kijk naar het complete leven van jou in je rol als ondernemer en je rol in je privé leven.

Hierbij maak ik gebruik van de Cobin Methode (> 10 jaar bewezen effectief). 

Je komt tot nieuwe inzichten die je visie op je (werkende) leven geheel kunnen veranderen!

Wil jij inzicht in waar jij nu staat in je werkende leven?

keuzes maken

Over de coach & mentor


Mijn naam is Sylvia van Meel. Het is mijn ambitie om jou contact te laten maken met wie je bent en wat je zelf ECHT belangrijk vindt. Zodat jij van daaruit bewuste KEUZES kunt MAKEN en RICHTING kunt BEPALEN, zowel in je zakelijke als privé leven.  

Ik hou ervan om mogelijkheden tot persoonlijke groei te creëren en structureren. Ik richt me op jou als persoon en waar jij behoefte aan hebt, zodat jij vanuit jouw intrinsieke motivatie kunt kiezen waar, wanneer, hoe en aan wie jij jouw energie wilt geven. Ik ben bekend met de valkuilen om je te laten leiden door je omgeving. Zowel zakelijk als in mijn privé leven. 

Hiervoor heb ik een concreet stappenplan ontwikkelt (Cobin Methode) om dicht bij jezelf te kunnen blijven functioneren. Ik help jou met het opstellen van een geheel eigen strategie naar een gelukkig , vitaal en betekenisvol (werk)leven. Jij krijgt praktische handvaten om vanuit jouw unieke toegevoegde waarde, ook op lange termijn, het verschil te kunnen maken in jouw omgeving.


>10 jaar

ondernemer

700+

 coachtrajecten

200+

trainingen

40.000

gedachten

Tevreden ondernemers over mijn loopbaan coaching 


Meer grenzen, meer rust en balans !

Sylvia heeft mij gedurende enkele individuele sessies en de individuele mindfulness training meer zelfbewustzijn geleerd. Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven waardoor ik beter mijn grenzen herken, erken en dit ook kan aangeven waardoor ik meer rust/balans ervaar in mijn leven. Wat ik als zeer positief ervaren heb, is dat Sylvia het coachen continue aanpast op wat ik op dat moment nodig heb. Ze levert vakwerk op maat!Sylvia, dank je wel!

profile-pic
Sylvia
Ondernemer

Geleerd om te kiezen voor wat bij mij past!

De coaching sessies bij Sylvia hebben een prettige combinatie van enerzijds stilstaan en rust bij de zaken die ertoe doen en anderzijds doelgerichtheid. De coaching sessies verlopen in een prettige sfeer en maken dat je open staat voor je eigen traject. Het heeft me doen stilstaan bij de zaken die belangrijk zijn voor mij om me goed te voelen, waardoor ik keuzes maak vanuit mezelf en ruimte inneem.

profile-pic
Petra
Ondernemer

Meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen, ik ga nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer !

Ik wilde al een tijdje voor mezelf beginnen, maar op de een of andere manier kwam het er niet van. Ik zette niet door. Via google ben ik bij Cobin uitgekomen. Na een prettig intakegesprek besloot ik me te laten coachen door Sylvia. Sylvia is een prettige coach. Al in het eerste gesprek wist ze tot de kern door te prikken. Ze weet je goed op je gemak te stellen en is professioneel. Dankzij haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmeringen en ga ik nu echt beginnen als zelfstandig ondernemer. Vaak merk ik dat sommige mensen denken dat coaches zweverige types zijn. Bij Sylvia was dat niet het geval.

profile-pic
Sanne
Gestart als ondernemer

Zo ziet een life coachtraject eruit 


Kennis maken 

Tijdens het kennis makingsgesprek concretiseren we het doel dat je wilt bereiken. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel.

Andere kijk

Door middel van zelfonderzoek krijg je inzicht in je drijfveren (energie) en mindset (belemmerende overtuigingen).
  

Nieuwe ervaringen

Jij gaat je persoonlijk leiderschapsvaardig-heden vergoten. Resultaat boeken. Nieuwe ervaringen opdoen en uitdagingen aangaan.

Stimuleren

Stimuleren en evalueren van het traject. Wat heb je geleerd, hoe blijf je dat in de praktijk brengen en hoe heb je het ervaren?

life coaching

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of loopbaan coaching wel bij je past ?


Twijfel je nog of life coaching wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een vrijblijvend kennismakinggesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share