SlideZIT JIJ OP HET JUISTE SPOOR?


Loopbaan Coaching Ondernemer

Loopbaan coach ondernemer vught e.o. Als ondernemer start je een zaak vanuit een fantastisch idee, met talent en een drive om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Je pakt zaken direct aan, je wilt groeien en zet door, …  Het zijn onmisbare kwaliteiten, maar ze kunnen tevens een valkuil worden wanneer deze ondernemerskwaliteiten en drijfveren onszelf als persoon voorbij lopen en niet meer aansluiten bij onze persoonlijke missie

Want groei start immers bij jezelf, daar waar ook jouw bedrijf zijn oorsprong vond.

Herken je jezelf in een van onderstaande vragen?

 • Ik blijf maar doorgaan, een moment van stilstaan is toch niet mogelijk?
 • Ik wil een betere werk/privé balans. Hoe bereik ik dat?
 • Ik krijg geen energie meer van mijn werk. Hoe nu verder?
 • Ik heb geen plezier meer en functioneer op de automatische piloot. Wat nu?
 • Ik ben bang dat ik tegen een burn-out aan zit?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je nu met bepaalde loopbaanvragen rondloopt waar je zelf niet uitkomt.

Een succesvolle loopbaan betekent: keuzes maken!

doel Loopbaan coach ondernemer vught

Het doel van een loopbaan coaching bij Cobin is dat jij in staat bent om je ambities te realiseren door keuzes te maken die bij je passen (bij jouw innerlijke behoeften, drijfveren en talenten). Jij vindt weer focus en richting die bij je past, bij wat je wil en bij wat je kan. Zodat jij ook echt stappen zet, in beweging komt en je doelen bereikt.

Resultaat

Wanneer je persoonlijkheid en werkzaamheden op elkaar aansluiten is het resultaat:

 • Vitaliteit: harmonie tussen werkbelasting en belastbaarheid.
 • Welbevinden: een bijzondere toestand van je gevoelsleven
 • Productiviteit: effectief gedrag

Voordelen Loopbaan coach ondernemer vught

 • Ontdekken waar je drijfveren en talenten liggen.
 • Inspireert en stimuleert om de juiste keuzes
   te maken.
 • Vertrouwenspersoon om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen
 • Focussen en concentreren op jouw persoonlijke en zakelijke doelen in een veilige omgeving
 • Een stok achter de deur bij het realiseren van je dromen
 • Helpt je om je persoonlijke missie (jouw toegevoegde waarde) te vinden en concrete doelen te formuleren

EEN INVESTERING IN jezelf

Loopbaan Coaching is een investering in jouw persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling in de toekomst, van jezelf, je relaties en van je werk/onderneming.

Ik kijk naar het complete leven van jou in je rol als ondernemer en je rol in je privé leven.

Hierbij maak ik gebruik van de Cobin Methode (> 10 jaar bewezen effectief). 

Je komt tot nieuwe inzichten die je visie op je (werkende) leven geheel kunnen veranderen!

Wil jij inzicht in waar jij nu staat in je werkende leven?

keuzes maken

Over de coach & mentor


Mijn naam is Sylvia van Meel. Het is mijn ambitie om jou contact te laten maken met wie je bent en wat je zelf ECHT belangrijk vindt. Zodat jij van daaruit bewuste KEUZES kunt MAKEN en RICHTING kunt BEPALEN, zowel in je zakelijke als privé leven.  

Ik hou ervan om mogelijkheden tot persoonlijke groei te creëren en structureren. Ik richt me op jou als persoon en waar jij behoefte aan hebt, zodat jij vanuit jouw intrinsieke motivatie kunt kiezen waar, wanneer, hoe en aan wie jij jouw energie wilt geven. Ik ben bekend met de valkuilen om je te laten leiden door je omgeving. Zowel zakelijk als in mijn privé leven. 

Hiervoor heb ik een concreet stappenplan ontwikkelt (Cobin Methode) om dicht bij jezelf te kunnen blijven functioneren. Ik help jou met het opstellen van een geheel eigen strategie naar een gelukkig , vitaal en betekenisvol (werk)leven. Jij krijgt praktische handvaten om vanuit jouw unieke toegevoegde waarde, ook op lange termijn, het verschil te kunnen maken in jouw omgeving.


>10 jaar

ondernemer

700+

 coachtrajecten

200+

trainingen

40.000

gedachten

Tevreden ondernemers over mijn loopbaan coaching 


Geleerd om mijn werk en ontwikkeling te sturen in een richting die ik zelf wil !

Sylvia heeft een nuchtere en laagdrempelige aanpak die ervoor zorgt dat je jezelf direct op je gemak voelt bij haar. Zij is in staat je in een aantal sessies weer terug te brengen naar de kernwaarden van jezelf, helderheid te geven t.a.v. wat je wil, waar je energie van krijgt, om te gaan/ te reageren op zaken waar je energie lekt of waar je jezelf geremd voelt om de dingen te doen die je eigenlijk echt wil doen. Sylvia heeft mij daarmee geïnspireerd om de stappen te zetten die ik graag wil en vooral trouw te zijn aan mezelf en lief te zijn voor mezelf. Door Sylvia heb ik geleerd de automatisch piloot erop te zetten wanneer ik dat wil, maar deze ook heel bewust ervan af te halen om extra te kunnen genieten en op zijn tijd te kunnen reflecteren, bij te sturen en succes te vieren. Oftewel veel bewuster te leven zowel privé als in het werk. Sylvia beschikt over veel ervaring, werkvormen en een heel goed luisterend oor. Ze kan je op een hele prettige manier een spiegel voorhouden waardoor je snel zelf tot inzichten komt die je weer een paar stappen verder brengt. Ook haar kennis en kunde t.a.v. mindfulness is een waardevolle toevoeging wat haar dat schaap met de vijf poten maakt. Tot slot is zij ook altijd bezig met zichzelf en haar aanbod verder door te ontwikkelen, ze staat open voor nieuwe ideeën en dat maakt haar naast een goede coach ook een waardevolle sparringpartner. Ik ga altijd vol nieuwe energie en ideeën bij haar weg.De coaching sessies met Sylvia zijn dan ook iedere keer een feestje en een cadeautje aan mezelf, waarvan ik vind dat meer mensen deze zichzelf mogen gunnen. Daarom wil Sylvia ook van harte aanbevelen!

profile-pic
Karin
Coördinator Kwaliteitszorg

Meer grenzen, meer rust en balans !

Sylvia heeft mij gedurende enkele individuele sessies en de individuele mindfulness training meer zelfbewustzijn geleerd. Daarnaast heeft ze mij handvatten gegeven waardoor ik beter mijn grenzen herken, erken en dit ook kan aangeven waardoor ik meer rust/balans ervaar in mijn leven. Wat ik als zeer positief ervaren heb, is dat Sylvia het coachen continue aanpast op wat ik op dat moment nodig heb. Ze levert vakwerk op maat!Sylvia, dank je wel!

profile-pic
Sylvia
Ondernemer

Prettig, persoonlijk en effectief !

"Wat was dat woord ook al weer?" Soms kom je er gewoon echt niet op. En je gesprekspartner heeft er het raden naar. Maar door samen te praten komt het weer naar boven: "Natuurlijk, dat was het!".Coaching bij Cobin is niet veel anders. Je komt er even niet meer zelf uit. Maar toch bezit je de antwoorden. Samen pratend maak je je eigen route-kaart van gedrag waarbij je je goed voelt. Ik heb het coaching traject ervaren als prettig, persoonlijk en effectief.

profile-pic
Gert-Jan
Ondernemer

Zo ziet een life coachtraject eruit 


Kennis maken 

Tijdens het kennis makingsgesprek concretiseren we het doel dat je wilt bereiken. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel.

Andere kijk

Door middel van zelfonderzoek krijg je inzicht in je drijfveren (energie) en mindset (belemmerende overtuigingen).
  

Nieuwe ervaringen

Jij gaat je persoonlijk leiderschapsvaardig-heden vergoten. Resultaat boeken. Nieuwe ervaringen opdoen en uitdagingen aangaan.

Stimuleren

Stimuleren en evalueren van het traject. Wat heb je geleerd, hoe blijf je dat in de praktijk brengen en hoe heb je het ervaren?

life coaching

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of loopbaan coaching wel bij je past ?


Twijfel je nog of life coaching wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een vrijblijvend kennismakinggesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share