Direct op te starten Loopbaan Coach Traject


VOLG JE EIGEN KOMPAS

MEER VOLDOENING MET EEN WERKLEVEN DAT BIJ JE PAST!


MET DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT KAN JIJ JOUW WERK STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WIL!


 • regie nemen over jouw werk & leven
 • (her)ontdekken en waarderen van jouw unieke talenten
 • durven staan voor wat je wil, wie je bent en wat je kunt
 • ontdekken welke werkzaamheden bij jouw passen
 • een actieplan voor het vervolg van je werkende leven
 • ontdekken waar je goed in bent, je goed bij voelt en je met veel plezier en energie doet
 • jouw toegevoegde waarde (missie) formuleren
 • een strategie om jouw gewenste werk te vinden of te creëren.


TEVREDEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS OVER HET LOOPBAAN COACH TRAJECT VAN COBIN


Door Sylvia heb ik nu helder wie ik ben en wat ik wil !

Sylvia is een rustig en bedachtzaam persoon die in een kort tijdsbestek in de gaten heeft wie ze tegenover haar heeft. Ze heeft mij uitstekend begeleid in mijn weg naar verbetering. Door haar technieken en handige toepasbare vaardigheden weet ik hoe ik mezelf weer kan zijn. Sylvia heeft mij weer doen inzien wie ik ben, wat ik kan en vooral: wat ik wil.

profile-pic
Salina
Van Risk Manager naar Zelfstandig Ondernemer

Ik heb dingen over mezelf geleerd wat heeft geleid tot een loopbaan perspectief daarbij past !

In de periode (van 10 sessies) dat ik bij Sylvia ben geweest heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Waar ik begon met burn-out klachten en het gevoel op het verkeerde spoor te zitten, ben ik geëindigd met een veel positievere instelling en heel veel nieuwe doelen.Ik verwachtte een simpele carrière test te gaan doen, met als resultaat mijn "droombaan", maar ze heeft me juist geholpen met een diepgaand onderzoek naar al mijn behoeftes en dromen, in de breedst mogelijke zin. Vanuit dat brede en diepe onderzoek heb ik een veel sterker profiel kunnen vormen, waarmee ik volledig vanuit mezelf kan kijken naar wat voor werk of welke levensinvulling daarbij past.Sylvia kon zich tijdens het onderzoek en tijdens onze gesprekken heel goed aanpassen aan wat bij mij past, zonder daarbij de doelen uit het oog te verliezen. Ze luisterde goed, zocht naar patronen en stelde kritische vragen om te kijken welke patronen overeind bleven, en ook om te kijken wat er achter die gedachten en zelf aangeleerde patronen zit. Soms waren we heel metaforisch aan het dromen, om daarna vanuit die dromen te zoeken naar onderliggende wensen, behoeftes en verlangens. Dit waren altijd heel fijne gesprekken die nooit dwingend, geforceerd of te pragmatisch voelden.Het coaching traject met Sylvia is voor mij onverwacht succesvol geweest. Ik heb dingen geleerd over mezelf waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze over mezelf kon leren. Ik zal hier de rest van mijn leven profijt van hebben.

profile-pic
Lars
Design Engineer

MET DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT KAN JIJ JOUW WERK STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WIL!

Het is een concreet stappenplan gebaseerd op het Groei Model van Cobin, waarbij gebruik gemaakt wordt van vier elementen voor een continu groei- en ontwikkelingsproces. 

Zodat jij het beste uit jezelf haalt en met jouw unieke toegevoegde waarde het verschil kunt maken in een omgeving die bij je past!

 • Stap 1: ENERGIE: intrinsieke motivatie ontdekken
 • Stap 2: MINDSET: vicieuze denkcirkel doorbreken
 • Stap 3: KRACHT: gebruik maken van je talenten
 • Stap 4: REGIE: cirkel van invloed vergroten

"DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT ZORGT VOOR

MEER VRIJHEID IN JOUW WERKLEVEN EN 

ZAL JE IN STAAT STELLEN OM JE WERK ÉN LEVEN

TE STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WILT.


ZODAT JIJ HET VERSCHIL KUNT MAKEN IN

EEN OMGEVING DIE BIJ JE PAST"

Sylvia van Meel - Coach & Mentor

De investering voor dit traject zakelijk is € 2.100,- exclusief BTW en voor een particulier € 1.815,- inclusief BTW 
Minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden. Het traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur (met tussentijds app en belmomenten)

EEN GREEP UIT DE ONDERWERPEN

Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik?
Kwaliteiten - Valkuilen
Werkactiviteiten die bij je passen
Toekomst perspectief
life coaching

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of dit traject wel bij je past ?


Twijfel je nog of dit traject wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie? Ik bied je een vrijblijvend kennismakinggesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

css.php