Direct op te starten Loopbaan Coach Traject


VOLG JE EIGEN KOMPAS

MEER VOLDOENING MET EEN WERKLEVEN DAT BIJ JE PAST!


MET DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT KAN JIJ JOUW WERK STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WIL!


 • regie nemen over jouw werk & leven
 • (her)ontdekken en waarderen van jouw unieke talenten
 • durven staan voor wat je wil, wie je bent en wat je kunt
 • ontdekken welke werkzaamheden bij jouw passen
 • een actieplan voor het vervolg van je werkende leven
 • ontdekken waar je goed in bent, je goed bij voelt en je met veel plezier en energie doet
 • jouw toegevoegde waarde (missie) formuleren
 • een strategie om jouw gewenste werk te vinden of te creëren.


TEVREDEN ONDERNEMERS EN WERKNEMERS OVER HET LOOPBAAN COACH TRAJECT VAN COBIN


Door Sylvia heb ik nu helder wie ik ben en wat ik wil !

Sylvia is een rustig en bedachtzaam persoon die in een kort tijdsbestek in de gaten heeft wie ze tegenover haar heeft. Ze heeft mij uitstekend begeleid in mijn weg naar verbetering. Door haar technieken en handige toepasbare vaardigheden weet ik hoe ik mezelf weer kan zijn. Sylvia heeft mij weer doen inzien wie ik ben, wat ik kan en vooral: wat ik wil.

profile-pic
Salina
Van Risk Manager naar Zelfstandig Ondernemer

Ik heb mijn DRIVE weer terug!

Het coachtraject bij Sylvia heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven om mijn werk / onderneming en ontwikkeling te kunnen sturen in een richting die ik zelf wil. Eigenlijk weet je ergens wel wat je in je hebt en dat je het in je hebt. Sylvia heeft me geholpen om dat weer naar boven te halen. Ik heb antwoord gekregen op de vragen: Wat doe ik graag?Wat kan ik goed? en Waarvoor doe ik het? Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Wat mijn vertrouwen en gedrevenheid weer heeft aangewakkerd om er weer helemaal voor te gaan!

profile-pic
Eric
Projectcoördinator

MET DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT KAN JIJ JOUW WERK STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WIL!

Het is een concreet stappenplan gebaseerd op het Groei Model van Cobin, waarbij gebruik gemaakt wordt van vier elementen voor een continu groei- en ontwikkelingsproces. 

Zodat jij het beste uit jezelf haalt en met jouw unieke toegevoegde waarde het verschil kunt maken in een omgeving die bij je past!

 • Stap 1: ENERGIE: intrinsieke motivatie ontdekken
 • Stap 2: MINDSET: vicieuze denkcirkel doorbreken
 • Stap 3: KRACHT: gebruik maken van je talenten
 • Stap 4: REGIE: cirkel van invloed vergroten

"DIT LOOPBAAN COACH TRAJECT ZORGT VOOR

MEER VRIJHEID IN JOUW WERKLEVEN EN 

ZAL JE IN STAAT STELLEN OM JE WERK ÉN LEVEN

TE STUREN IN EEN RICHTING DIE JE ZELF WILT.


ZODAT JIJ HET VERSCHIL KUNT MAKEN IN

EEN OMGEVING DIE BIJ JE PAST"

Sylvia van Meel - Coach & Mentor

De investering voor dit traject zakelijk is € 2.100,- exclusief BTW en voor een particulier € 1.815,- inclusief BTW 
Minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden. Het traject bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur (met tussentijds app en belmomenten)

EEN GREEP UIT DE ONDERWERPEN

Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik?
Kwaliteiten - Valkuilen
Werkactiviteiten die bij je passen
Toekomst perspectief
life coaching

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of dit traject wel bij je past ?


Twijfel je nog of dit traject wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie? Ik bied je een vrijblijvend kennismakinggesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

css.php