Slide
WELKE KANT GA JIJ UIT?
Loopbaan Coach | Keuzes maken | Richting bepalen

Loopbaan coachWerken vormt een essentieel onderdeel van je leven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, heeft dit ook gevolgen voor je privé leven en omgekeerd. Loopbaan Coaching biedt uitkomst!

Herken je jezelf in een van onderstaande vragen?

 • Ik doe dit wel, maar ik ben dit niet.
 • Heb ik goed gekozen?
 • Wat is de volgende stap?
 • Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat.
 • Ik heb geen uitdaging meer en functioneer op de automatische piloot.
 • Hier moet ik niet te  lang blijven zitten.
 • Ik ben herstellende van een burn-out en wil me heroriënteren op de arbeidsmarkt.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je nu met bepaalde loopbaanvraagstukken rondloopt waar je zelf niet uitkomt.

Een succesvolle loopbaan betekent: keuzes maken!

doel Loopbaan coach

Het doel van een loopbaan coaching bij Cobin is dat jij in staat bent om je ambities te realiseren door keuzes te maken die bij je passen (bij jouw innerlijke behoeften, drijfveren en talenten). Jij vindt een richting die bij je past, bij wat je wil en bij wat je kan. Zodat jij ook echt stappen zet, in beweging komt en je doelen bereikt.

Resultaat

Wanneer je persoonlijkheid en werkzaamheden op elkaar aansluiten is het resultaat:

 • Vitaliteit: harmonie tussen werkbelasting en belastbaarheid.
 • Welbevinden: een bijzondere toestand van je gevoelsleven
 • Productiviteit: effectief gedrag

Voordelen Loopbaan coach 

 • Ontdekken waar je drijfveren en talenten liggen.
 • Inspireert en stimuleert om de juiste keuzes
   te maken.
 • Vertrouwenspersoon om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen
 • Focussen en concentreren op jouw persoonlijke en zakelijke doelen in een veilige omgeving
 • Een stok achter de deur bij het realiseren van je dromen
 • Helpt je om je persoonlijke missie (jouw toegevoegde waarde) te vinden en concrete doelen te formuleren

EEN INVESTERING IN jezelf

Loopbaan Coaching is een investering in jouw persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling in de toekomst, van jezelf, je relaties en van je werk/onderneming.

Ik kijk naar het complete leven van jou in je rol als werknemer/ondernemer en je rol in je privé leven.

Hierbij maak ik gebruik van de Cobin Methode (> 10 jaar bewezen effectief). 

Soms leidt het nadenken en bespreken van je werkleven ertoe dat je van baan of functie verandert. Soms kom je tot nieuwe inzichten die je visie op je (werkende) leven geheel kunnen veranderen!

Wil jij inzicht in waar jij nu staat in je werkende leven?

loopbaan coach

Wie is Sylvia?

Het is mijn missie om jou contact te laten maken met wie je bent en wat je belangrijk vindt. Zodat jij meer bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werk/onderneming en leven.   

Ik hou ervan om mogelijkheden tot persoonlijke groei te creëren en structureren. Dat doe ik al heel mijn leven. Bij voorspoed en tegenslagen en bij pieken en dalen in mijn werk, ondernemerschap en in mijn privé leven. 

De Cobin Methode ( > 10 jaar bewezen effectief)
Hiervoor heb ik diverse strategieën ontwikkelt om dicht bij jezelf te kunnen blijven functioneren. Ik help jou met het opstellen van een geheel eigen strategie. Je krijgt praktische handvatten om vanuit jouw unieke toegevoegde waarde (missie), ook op lange termijn, het verschil te kunnen maken in jouw omgeving.

10 jaar

ondernemer

700+

 coachtrajecten

200+

trainingen

40.000

gedachten


Tevreden ondernemers en werknemers over mijn loopbaan coaching


Gekozen voor een (werk)leven dat bij me past !

Sylvia stelt hele directe vragen, die confronterend zijn en je echt aan het denken zetten. Door het coachtraject heb ik mezelf beter leren kennen. Sylvia stelt hele directe vragen, die confronterend zijn en je echt aan het denken zetten. Hierdoor heeft ze mij een spiegel voorgehouden. Sylvia kan je verhaal snel analyseren waardoor ik er een concrete vertaling aan kon geven. Hierdoor kon ik sneller stappen zetten om uit het dal te klimmen waarin ik was beland. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, mezelf meer te uiten. De coaching heeft mij geholpen om betere keuzes te maken en stappen te zetten richting een werkleven dat beter bij mij past.

profile-pic
Chantal
Beschermingsbewindvoerder

Zonder Sylvia had ik deze stap nooit gezet !

Van een financiële functie naar interieurontwerpster. Hoe gaaf is dat! Zonder Sylvia had ikdeze stap nooit gezet. Ze heeft me laten inzien waar mijn passie ligt. Ik heb Sylvia als eenbetrokken en prettige coach ervaren. Ze heeft me de juiste spiegels voor gehoudenwaardoor ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Ik kan Sylvia dan ook zeker aanbevelenals je jezelf afvraagt of je wel op de juiste plek zit.

profile-pic
Nienke
Ondernemer

Ik heb dingen over mezelf geleerd wat heeft geleid tot een loopbaan perspectief daarbij past !

In de periode (van 10 sessies) dat ik bij Sylvia ben geweest heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Waar ik begon met burn-out klachten en het gevoel op het verkeerde spoor te zitten, ben ik geëindigd met een veel positievere instelling en heel veel nieuwe doelen.Ik verwachtte een simpele carrière test te gaan doen, met als resultaat mijn "droombaan", maar ze heeft me juist geholpen met een diepgaand onderzoek naar al mijn behoeftes en dromen, in de breedst mogelijke zin. Vanuit dat brede en diepe onderzoek heb ik een veel sterker profiel kunnen vormen, waarmee ik volledig vanuit mezelf kan kijken naar wat voor werk of welke levensinvulling daarbij past.Sylvia kon zich tijdens het onderzoek en tijdens onze gesprekken heel goed aanpassen aan wat bij mij past, zonder daarbij de doelen uit het oog te verliezen. Ze luisterde goed, zocht naar patronen en stelde kritische vragen om te kijken welke patronen overeind bleven, en ook om te kijken wat er achter die gedachten en zelf aangeleerde patronen zit. Soms waren we heel metaforisch aan het dromen, om daarna vanuit die dromen te zoeken naar onderliggende wensen, behoeftes en verlangens. Dit waren altijd heel fijne gesprekken die nooit dwingend, geforceerd of te pragmatisch voelden.Het coaching traject met Sylvia is voor mij onverwacht succesvol geweest. Ik heb dingen geleerd over mezelf waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze over mezelf kon leren. Ik zal hier de rest van mijn leven profijt van hebben.

profile-pic
Lars
Design Engineer


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke maand gratis tips & trucs over geluk, vitaliteit en een zinvol (werk) leven.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs hiervoor naar de Privacyverklaring.
Share