METEN IS WETEN

Zelftest voor Persoonlijk Ondernemerschap
ONDERZOEK jouw kansen en mogelijkheden

om je werk en ontwikkeling te kunnen STUREN in

 een richting die je zelf wilt.


Om je werk en ontwikkeling te kunnen vormgeven is het belangrijk dat je weet wat je drijfveren (energie), positieve overtuigingen (mindset) en talenten (kracht) zijn, want dan weet jij wat jouw toegevoegde waarde is en hoe je hiermee het verschil kunt maken in je omgeving. 

Wil jij een betrouwbaar en professioneel inzicht in jouw groei- en ontwikkelmogelijkheden? Wil je jouw carrière/persoonlijk ondernemerschap een boost geven, het beste uit jezelf halen, maar heb je geen goed idee waar of hoe te beginnen? Dan is deze test een eerste kennismaking met waar je nu staat en welke elementen (energie, mindset, kracht, regie) kansen en mogelijkheden bieden voor verbetering. Zodat jij je werk en ontwikkeling vorm geeft in een richting die je zelf wilt.

 "Om te weten wat je doel is en waar je heen wilt, moet je eerst weten waar je nu staat en waar je groei- en ontwikkelmogelijkheden liggen" 

Toelichting bij de zelftest voor persoonlijk ondernemerschap

Het doel van deze test is dat jij inzicht krijgt in wat jij kunt verbeteren om je werk en ontwikkeling te sturen in een richting die je zelf wilt.

Waarom de zelftest voor persoonlijk ondernmerschap?

Wanneer je je werk en ontwikkeling stuurt in een richting die je zelf wilt, ervaar je:

  • Plezier en trots: omdat je doelen behaalt die je zelf hebt gekozen
  • Persoonlijke groei en eigenheid: doordat je werkt vanuit een innerlijke drive
  • Onafhankelijkheid: jij bent de regisseur over je eigen bekwaamheden en interesses
  • Zingeving: je doet iets wat van betekenis is, waardoor je iets voor anderen kunt betekenen 


BELANGRIJK

Deze test is geheel GRATIS. Wil je echter naar aanleiding van de uitslag van deze test of van hetgeen je allemaal hebt gelezen met mij in contact komen, aarzel dan niet en maak gebruik van mijn contactmogelijkheden. Bij twijfel over je persoonlijke situatie aarzel dan nooit om sowieso contact met mij op te nemen.