Welkom bij Cobin!

Mijn naam is Sylvia van Meel, loopbaancoach Waalwijk

Ik werk als zelfstandig loopbaancoach Waalwijk vanuit o.a. Gezondheidscentrum Het Koetshuis. Dit doe ik onder de naam Cobin.

Tijdens je leven en loopbaan doorloop je diverse fasen. Soms kan het goed zijn om even pas op de plaats te maken en je af te vragen of je nog op het juiste spoor zit?

Doe je nog die werkzaamheden waar je blij van wordt? Je komt namelijk het beste tot je recht wanneer je doet wat je leuk vindt. Wanneer je doet wat je leuk vindt ben je in staat om het beste van jezelf (talent, kwaliteiten, vaardigheden) ten dienste te stellen van anderen.

Mijn missie:

Jouw helpen om te leren ontdekken én doen van hetgeen waar jee gelukkig en vitaal van wordt. Hierdoor ben je in staat om toenemende druk vanuit  je (werk)omgeving en/of jezelf om te zetten in duurzame prestaties en plezierig functioneren, zowel zakelijk als privé!

Zowel werknemer als werkgever zijn hier dus bij gebaad!

De aanleiding om contact op te nemen kan heel divers zijn:

– je functioneert niet goed;
– je wilt werken aan je loopbaanplanning;
– je hebt last van stress-, spannings- en /of burnoutgerelateerde klachten;
– je op zoek bent naar een betere werk / privé balans;
– je worstelt met diverse levensvraagstukken;

Bij Cobin wordt je professioneel en persoonlijk begeleidt. Cobin heeft de beschikking over diverse trajecten.

Mocht je meer willen weten? Neem contact op met Sylvia van Meel, loopbaancoach Waalwijk, voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Cobin is gevestigd in Gezondheidscentrum Het Koetshuis te Waalwijk. Centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit zowel Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Drunen, Vlijmen.

Gratis parkeergelegenheid.

Share