Loopbaancoach Waalwijk

Mijn naam is Sylvia van Meel, loopbaancoach Waalwijk

Ik werk als zelfstandig loopbaancoach Waalwijk vanuit o.a. Gezondheidscentrum Het Koetshuis. Dit doe ik onder de naam Cobin.

Tijdens je leven en loopbaan doorloop je diverse fasen. Soms kan het goed zijn om even pas op de plaats te maken en je af te vragen of je nog op het juiste spoor zit?

Doe je nog die werkzaamheden waar je blij van wordt? Je komt namelijk het beste tot je recht wanneer je doet wat je leuk vindt. Wanneer je doet wat je leuk vindt ben je in staat om het beste van jezelf (talent, kwaliteiten, vaardigheden) ten dienste te stellen van anderen.

Mijn missie:

Jouw helpen om te leren ontdekken én doen van hetgeen waar je gelukkig en vitaal van wordt. Hierdoor ben je in staat om toenemende druk vanuit  je (werk)omgeving en/of jezelf om te zetten in duurzame prestaties en plezierig functioneren, zowel zakelijk als privé!

Zowel werknemer als werkgever zijn hier dus bij gebaad!

De aanleiding om contact op te nemen kan heel divers zijn:

– je functioneert niet goed;
– je wilt werken aan je loopbaanplanning;
– je hebt last van stress-, spannings- en /of burnoutgerelateerde klachten;
– je op zoek bent naar een betere werk / privé balans;
– je worstelt met diverse levensvraagstukken;

Loopbaancoach trajecten

Bij Cobin wordt je professioneel en persoonlijk begeleidt. Cobin heeft de beschikking over diverse trajecten.

Mocht je meer willen weten? Neem contact op met Sylvia van Meel, loopbaancoach Waalwijk, voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Cobin (loopbaancoach Waalwijk)  is gevestigd in Gezondheidscentrum Het Koetshuis te Waalwijk. Centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit zowel Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Drunen, Vlijmen.

Gratis parkeergelegenheid.

Wil je graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie?

Ik bied je graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Mocht je dit willen, vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam (verplicht veld)

  Plaats

  Telefoonnummer (verplicht veld)

  Emailadres (verplicht veld)

  Bericht

  Ik geef Cobin Coaching & Training toestemming om mijn gegevens op te slaan zodat ze contact met me op kunnen nemen.

  Vergoeding loopbaancoach Waalwijk

  (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel (Ontwikkel budget werkgever). Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, leiderschap coaching, stress coaching of burn-out coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

  Vergoeding particulieren

  Belastingaftrek: Als particulier kun je loopbaan coaching (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan is het verkrijgen van een (nieuwe) baan of het behouden van je huidige baan. Er is een drempel van 250,- Euro. Bijna alle kosten voor loopbaan coaching zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Ook kan leiderschap coaching in aanmerking komen voor deze aftrek. Vraag de belastingdienst of je belastingconsulent om advies. Deze regeling geld tot en met 2021.

  Vergoedingen zzp’er en kleine ondernemer

  Belastingaftrek: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

  Share