Loopbaanvragen ondernemer

Middels deze rubriek, wil ik graag actuele onderwerpen vanuit mijn coachpraktijk onder de aandacht brengen, die bij meerdere ondernemers leven.


Ik wil een betere work-lifebalance, hoe pak ik dat aan?


Hier kan dan de uitleg komen te staan


Ergens onderweg ben ik mijn droom kwijtgeraakt?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Ik heb een eigen bedrijf, werk hard, is dit het?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Ik loop vast, hoe nu verder?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Ik weert niet welke kan ik uit wil?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Hoe zet ik mijn talenten en competenties maximaal in?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Ik sta op een kruispunt, welke kant moet ik op?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Mijn werk kost me zoveel energie………………


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Mijn bedrijf is gegroeid, mijn functie veranderd, is dit waar ik energie van krijg?


Hier kan dan de uitleg komen te staan

Mijn rol als coach & mentor bij loopbaanvragen ondernemer

De afgelopen 11 jaar heb ik diverse ondernemers begeleid met diverse loopbaanvragen. Door middel van individuele (loopbaan) coachtrajecten. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jouw weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werkleven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

De Cobin Methode bij loopbaanvragen ondernemer

Ik heb een concreet eigen stappenplan ontwikkeld aan de hand van het Groei Model van Cobin. Hierbij maak ik gebruik van vier elementen voor een continu groei- en ontwikkelingsproces. Zodat jij het beste uit jezelf haalt en met jouw unieke toegevoegde waarde het verschil kunt maken in een omgeving die bij je past.

Neem het heft in eigen hand en stuur jouw werk en ontwikkeling in een richting die je zelf wilt!

Share