Inhoud

In deze workshop ‘Mindful werken’ leer je hoe je met nog meer plezier naar je werk kunt gaan in balans met je omgeving én jezelf.

Druk zijn is een keuze!

Helaas denken we vaak nog steeds: ‘Drukke mensen met een drukke baan en een druk leven’ worden het meest gewaardeerd. Dus vertellen we elkaar hoe druk we wel niet zijn. Helaas worden we dan vaak geleid door de waan van de dag (hoeveelheid emails, telefoontjes die binnen komen, etc.). en krijgen we gauw het idee dat we ‘falen’ wanneer we dat allemaal niet kunnen managen. Het antwoord is ‘focus op de problemen/projecten en mensen die echt belangrijk voor je zijn’. Door middel van aandachttraining.

In de hectiek van deze tijd is de grootste uitdaging om te focussen op projecten en taken die echt belangrijk zijn!

D.m.v. praktische oefeningen tijdens de workshop, krijg je concrete handvatten die direct toepasbaar zijn in  jouw werksituatie. 

Voor wie?

Voor iedere werknemer die op zoek is naar handvatten om zijn/haar ‘workload’ effectiever te managen in balans met de omgeving én zichzelf. De reden van deelname kan verschillen per deelnemer, zoals:

  • bewust handelen;
  • anders (beter) leren omgaan met verstoringen;
  • meer controle over je werkzaamheden;
  • bewustere keuzes maken;
  • meer gerichte aandacht (focus op één ding tegelijk);
  • een goede balans tussen rust en activiteit.

Werkwijze

  • De introductie workshop ‘Mindful werken’ bestaat uit een bijeenkomst van 2 uur/2,5uur op locatie;
  • Voor de start van de introductie workshop ontvangen de deelnemers een vragenlijst (een zogenaamde 0-meting);
  • Aantal deelnemers: minimaal 10;
  • Voor de workshop heb je geen specifieke vaardigheden nodig.

Workshopleider

De workshop wordt gegeven door Sylvia van Meel. Sylvia van Meel is Coach en Gecertificeerd Mindfulness Trainer (lees: aandachttrainer). Zij heeft ruim 7 jaar ervaring op het gebied van het begeleiden van werknemers op het gebied van ‘aandachttraining’ in het werk. Zij geeft o.a. de 8-weekse Mindfulness Training zoals in de VS ontwikkeld door dr. Jon Kabat-Zinn. Inmiddels hebben wereldwijd tienduizenden mensen deze training gevolgd en zijn de positieve effecten ervan wetenschappelijk aangetoond.

Locatie

De introductie workshop ‘Mindful werken’ vindt plaats op diverse locaties (meestal op de betreffende bedrijfslocatie).

Investering

De investering voor de introductie workshop ‘Mindful werken’ bedraagt € 500,- per dagdeel (exclusief 21% BTW). Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden Workshop(s) Cobin Coaching & Training van toepassing.

Vragen mogen via mail of telefonisch: 06-18 97 94 95. Spreek gerust een bericht in, dan word je terug gebeld.

Een inspirerende workshop waarin Sylvia duidelijk maakt dat de oplossing voor de toenemende drukte en verwachtingen in onze omgeving niet ligt in het beter "managen" van onze tijd, maar juist in het beter aangeven van je eigen grenzen en wensen. Aanrader voor alle MKB bedrijven!

Pim VermeulenDirecteur Bouwbedrijf Vermeulen

Sylvia maakt op een ludieke manier duidelijk maakt hoe je Mindfulness kunt inzetten in een (veranderende)werkomgeving. Met veel interactie. Aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar praktische handvatten bij toenemende drukte. En hun medewerkers vitaal willen houden.

Felix van HeesbeenEigenaar Van Hoorn Trading B.V.
Share