Ben je op zoek naar een gelukkiger en vitaler (werk) leven?
In balans met je omgeving én jezelf?

In de hectiek van deze tijd is de grootste uitdaging om dicht bij jezelf te blijven en rust te vinden in jezelf!

In ons dagelijks leven worden we vaak (onbewust) geleid door de macht der gewoonten. We functioneren (te) veel op de automatische piloot, waardoor we vaak met onze gedachten heel ergens anders zitten dan in het hier-en-nu. We worden geleid door (vervelende) herinneringen, dagdromen en/of fantaseren over de toekomst. Hierdoor reageren we vaak met bepaalde (voor) oordelen op onze omgeving, waar we zelf, maar ook onze omgeving last van heeft.

Daarnaast wordt ons leven steeds jachtiger. We eisen steeds meer van onszelf en de hoeveelheid prikkels van buiten neemt enorm toe (iphone, tv, computer, etc.). Het wordt bijna een noodzaak om manieren te vinden om deze prikkels te managen. Mindfulness helpt je hoe je daar op een slimme manier mee om kunt gaan.

Mindfulness helpt om beter te leren omgaan met (werk)stress.

Door middel van Mindfulness leer je meer bewust te leven. Bewust zijn is simpelweg aanwezig zijn in het hier en nu, het huidig moment. Je leert kijken naar wat er is en dat het er is, zonder erover te oordelen. Hierdoor ontstaat er ruimte. Ruimte om in contact te komen met jezelf en wat jij écht belangrijk vindt. Hierdoor leer je zelf ontdekken en doen van hetgeen wat jouw gelukkig en dus weer vitaal maakt in je (werk) leven.

De Mindfulness Training kan individueel worden gevolgd. Mocht je interesse gewekt zijn en wil je graag meer weten?

Stresspreventie
Tegenwoordig zien steeds meer werkgevers Stress Coaching en/of Mindfulness Training als middel om het ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid te beperken of te voorkomen. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

PS Wist je dat in de meeste gevallen mijn trajecten betaald worden door de werkgever?

Share