Jouw persoonlijke ondernemers kompas

VAN OVERLEVEN NAAR RICHTING GEVEN


HERKEN JE DIT ?  • Ondernemen kost je op dit moment energie, in plaats van dat het je energie oplevert. 
  • Je werkt hard om alle ballen in de lucht te houden en zit vaak 's avonds geheel uitgeput in de bank.
  • Je neemt verkeerde of tegengestelde beslissingen. Het ontbreekt je aan visie.
  • Je mist het plezier en de passie die had toen je begon met je onderneming.
  • Jouw werk en privé balans is volledig zoek. 

Ooit ben je ondernemer geworden vanwege alle vrijheid, maar dat gevoel is ver te zoeken. Je voelt je gevangen. Je bent van veel plezier naar 'MOETEN' gegaan. Je ervaart geen flow meer. Een ding weet je zeker: Zo wil je niet verder!


Hoe zou het voor je zijn als je gaat ondernemen volgens jouw voorwaarden? Jij de regisseur wordt van jouw onderneming?

Je er weer volledig, vol energie en passie er tegenaan kunt? Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst?

Tijd voor verandering!
 

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Onderneem en zet stappen zodat je werkt op jouw voorwaarden, vol enthousiasme en energie met een onderneming die volledig bij jouw past. Daarvoor is dit programma  'Jouw persoonlijke ondernemers kompas' bij uitstek geschikt.

 t here...

Jouw persoonlijke ondernemers kompas: Van overleven naar richting geven

Maak binnen 8 weken een ommekeer.

Ontdek wat jouw drijft als ondernemer, waar jij energie uithaalt!

Jij bent de basis, de kracht achter jouw onderneming. En alleen als je onderneemt volgens jouw voorwaarden, kun je echt stappen zetten die jouw meer werkplezier gaan opleveren. 


Helemaal toegespitst op jou en jouw bedrijf:


- vier 1 op 1 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur waarin we jouw drijfveren, mindset, talenten onderzoeken

- korte huiswerkopdrachten waarmee je het geleerde direct in de praktijk brengt

- een op maat verkregen ondernemersstrategie waarmee je jezelf op koers krijgt en houdt, nu en in de toekomst.


Direct meer weten? bel 06-18979495 of stuur een mail naar: sylvia@cobin.nlJouw persoonlijke ondernemers kompas: Van overleven naar richting geven

Investering: 

Betaling 50% vooraf en 50% na twee waken na start van het programma: € 840,- exclusief BTW.

Directe betaling € 740,- exclusief BTW.


Blijf niet langer twijfelen, meld je aan: 06-18979495 of sylvia@cobin.nl

wat anderen ZEGGEN 


Betere definitie van mijn rol bij mijn huidige opdrachtgever !

Met behulp van Sylvia heb ik mijn balans terug kunnen vinden alsmede mijn rol binnen mijn huidige opdrachtgever kunnen definiëren

profile-pic
Tom
Projectmanager

Ik heb mijn DRIVE weer terug!

Het coachtraject bij Sylvia heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven om mijn werk / onderneming en ontwikkeling te kunnen sturen in een richting die ik zelf wil. Eigenlijk weet je ergens wel wat je in je hebt en dat je het in je hebt. Sylvia heeft me geholpen om dat weer naar boven te halen. Ik heb antwoord gekregen op de vragen: Wat doe ik graag?Wat kan ik goed? en Waarvoor doe ik het? Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Wat mijn vertrouwen en gedrevenheid weer heeft aangewakkerd om er weer helemaal voor te gaan!

profile-pic
Eric
Projectcoördinator

Geleerd om mijn werk en ontwikkeling te sturen in een richting die ik zelf wil !

Sylvia heeft een nuchtere en laagdrempelige aanpak die ervoor zorgt dat je jezelf direct op je gemak voelt bij haar. Zij is in staat je in een aantal sessies weer terug te brengen naar de kernwaarden van jezelf, helderheid te geven t.a.v. wat je wil, waar je energie van krijgt, om te gaan/ te reageren op zaken waar je energie lekt of waar je jezelf geremd voelt om de dingen te doen die je eigenlijk echt wil doen. Sylvia heeft mij daarmee geïnspireerd om de stappen te zetten die ik graag wil en vooral trouw te zijn aan mezelf en lief te zijn voor mezelf. Door Sylvia heb ik geleerd de automatisch piloot erop te zetten wanneer ik dat wil, maar deze ook heel bewust ervan af te halen om extra te kunnen genieten en op zijn tijd te kunnen reflecteren, bij te sturen en succes te vieren. Oftewel veel bewuster te leven zowel privé als in het werk. Sylvia beschikt over veel ervaring, werkvormen en een heel goed luisterend oor. Ze kan je op een hele prettige manier een spiegel voorhouden waardoor je snel zelf tot inzichten komt die je weer een paar stappen verder brengt. Ook haar kennis en kunde t.a.v. mindfulness is een waardevolle toevoeging wat haar dat schaap met de vijf poten maakt. Tot slot is zij ook altijd bezig met zichzelf en haar aanbod verder door te ontwikkelen, ze staat open voor nieuwe ideeën en dat maakt haar naast een goede coach ook een waardevolle sparringpartner. Ik ga altijd vol nieuwe energie en ideeën bij haar weg.De coaching sessies met Sylvia zijn dan ook iedere keer een feestje en een cadeautje aan mezelf, waarvan ik vind dat meer mensen deze zichzelf mogen gunnen. Daarom wil Sylvia ook van harte aanbevelen!

profile-pic
Karin
Coördinator Kwaliteitszorg

    Meld je aan en je krijgt: 

Hernieuwde ondernemers passie
Een persoonlijk ondernemers kompas
Nieuwe ideeën
Input voor betere zakelijke beslissingen

Jouwpersoonlijke ondernemers kompas: Van overleven naar richting geven

over de coach

Sylvia van Meel

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ondernemers en ondernemende professionals begeleid met diverse stress gerelateerde klachten en werk gerelateerde vraagstukken. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jouw weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werkleven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

css.php