Psycholoog Waalwijk of omgeving?

Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent?
Wat wil je eigenlijk zelf?
Wil je altijd aan andermans verwachtingen voldoen?
Ga je met lood in je schoenen naar je werk?
Moet je veel van jezelf?
(overige veelgestelde hulpvragen)

Soms zijn er momenten in je leven, waarop je even de weg kwijt bent en/of je niet meer weet wat je wilt. Je bent uitgeblust, je ervaart spanning en voelt je moe. Je vraagt je af wat je mankeert.

Hoe nu verder?

Het is tijd om weer in balans te komen.

Psycholoog Waalwijk?

Vind je de stap naar een psycholoog te zwaar en zoek je iemand die je helpt en begeleidt, dan biedt Cobin Coaching (lees: Sylvia van Meel) uitkomst.

Als coach help ik je om zelf de antwoorden boven water te krijgen en zelf te gaan ontdekken wat je kunt veranderen of versterken om je doelen wel te bereiken. Het is een vorm van kortdurende, laagdrempelige en praktische begeleiding voor mensen die op zoek zijn naar hulp. Bijgaand een aantal ervaringen van cliënten van Cobin.

De behoefte en/of aanleiding voor coaching is vaak sterk persoonlijk. Ben je benieuwd wat Cobin Coaching voor jou kan betekenen? Wil je graag meer weten of kennis maken, bel me dan (06-18979495) of stuur een email naar: info@cobin.nl

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking (ook online mogelijk), vul onderstaand contactformulier in.

  Naam (verplicht veld)

  Plaats

  Telefoonnummer (verplicht veld)

  Emailadres (verplicht veld)

  Bericht

  Ik geef Cobin Coaching & Training toestemming om mijn gegevens op te slaan zodat ze contact met me op kunnen nemen.

  Bij Cobin (lees: Sylvia van Meel) kun je diverse coachtrajecten volgen. Cobin werkt op aanvraag van particulieren, werknemers, werkgevers, en (startende) ondernemers die op zoek zijn naar een gelukkig, vitaal en zinvol (werk)leven. Voor zichzelf en/of hun medewerkers.

  Neem de regie in eigen hand en investeer in jezelf!

  Share