Over mij

                                                              Voorspoed en tegenslagen. Pieken en dalen.

  12 jaar

    ondernemer

1200+

succesvolle coachtrajecten

200+

trainingen

40.000

gedachten

Ik ga altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering!

Mijn naam is Sylvia van Meel.
Ik sta met beide benen in het leven en probeer het beste uit mezelf te halen. Ook bij tegenslag of bij belangrijke keuzemomenten in mijn werkende leven. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering. Ik heb een eigen aanpak ontwikkeld (de Cobin Methode), waarmee ik mensen help en stimuleer om datgene te gaan doen waar ze blij van worden. Hierdoor gaan ze meer werkplezier, vitaliteit en betekenis ervaren in hun werkleven.

Sylvia van Meel

Ik help mensen om keuzes te maken en richting te bepalen.

Hierdoor zetten zij toenemende werkdruk om in duurzame prestaties en plezierig functioneren.

Sylvia van Meel

Ik ben geboren in 1977 in een ondernemersgezin. Ik reisde veel en ontmoette in mijn vroege leven al diverse mensen uit het (internationale) bedrijfsleven. Op mijn 13e verhuisde ik naar België. Ik besloot om in Nederland mijn studie bedrijfseconomie te volgen en af te ronden. Na mijn studie heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als vermogensadviseur, consultant werving en selectie, manager, adviseur en consultant marktbewerking (Linkedin profiel). Het verliep allemaal erg voorspoedig en mijn omgeving was erg tevreden.

Echter ik kwam er achter dat ik leefde naar verwachtingen (van anderen). Ik deed niet meer waar ik zelf blij van werd.
Ik kreeg last van stress klachten, vertoonde gedrag waar ik mezelf niet in herkende en stelde mezelf diverse vragen

Ik besloot dat ik op mijn eigen manier van betekenis wilde zijn voor mijn omgeving.

Sylvia van Meel

Vanuit mijn behoefte aan meer vrijheid (eigen regie) in mijn werk/ondernemen en leven ben ik keuzes gaan maken voor wie, wanneer, waar en hoe ik van betekenis wil zijn. 

In 2007 gooide ik het roer om. Ik volgde de Post-HBO opleiding tot Beroepscoach (2010) en de opleiding tot Mindfulness Trainer (2013). Daarnaast volgde ik diverse nascholingen op het gebied van NLP, ACT, Trauma en Hechting en Provocatieve Therapie en je eigen weg volgen binnen (ondernemende) familiesystemen.

In 2010 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met Cobin. 

Dit leverde mij nog meer kansen en mogelijkheden op om in verbinding te blijven met mezelf en mijn omgeving. Op een manier die bij mij past.

Waar word ik blij van?

  • Als mijn klanten gaan doen wat ze zelf echt willen
  • Reizen: nieuwe culturen en omgevingen ontdekken
  • Samen met het gezin surfen en suppen en naar het strand. Daar kan ik intens van genieten. Het geluid van de wind en het water. 
  • Als ik in mijn moestuin kan werken
  • Creatief bezig zijn: naaien, schilderen, tekenen (van niks iets creëren)
  • Puur en authentiek eten
  • Een goed boek lezen over hoe mensen hun leven leiden en keuzes maken
  • Met vriendinnen en mijn man sparren over waar kansen en uitdagingen liggen in het leven en ondernemerschap
  • Altijd mogelijkheden zoeken en handvatten regelen voor persoonlijke ontwikkeling. Ik kan ervan genieten wanneer mijn kinderen zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Liefs,
Sylvia van Meel

Sylvia van Meel


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke maand gratis tips & trucs over hoe jij de regie neemt over jouw werkleven.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs hiervoor naar de Privacyverklaring.
Share