Tarieven en kennismaken

Een kennismaking is altijd 100% vertrouwelijk en geheel vrijblijvend. We kijken samen of de dienstverlening van Cobin past bij jouw vraag/behoefte.

Tarieven en kennismaken Coaching

Cobin biedt je de mogelijkheid voor het afnemen van losse coach sessies of trajecten. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Voor particulieren rekent Cobin € 100,- per uur (exclusief 21% btw)
Voor ZZP’ers € 120,- per uur (exclusief 21% btw)
Voor bedrijven € 140,- per uur (exclusief 21% btw)

Tarieven Mindfulness Training

Voor de Mindfulness Training rekent Cobin een uurtarief van € 100,- exclusief BTW voor 8 sessies van 1,5 uur.

Vergoedingen

Vergoedingen ondernemer
Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Ontwikkel budget werkgever:
(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, leiderschap coaching, stress coaching of burn-out coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

Particulier:
Als particulier kun je loopbaan coaching of begeleiding (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan is het verkrijgen van een (nieuwe) baan of het behouden van je huidige baan. Er is een drempel van 250,- Euro. Bijna alle kosten voor loopbaan coaching zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Ook kan leiderschap coaching in aanmerking komen voor deze aftrek. Vraag de belastingdienst of je belastingconsulent om advies. Deze regeling geld tot en met 2021.

Maak kennis

Wil je graag meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie?

Ik bied je graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Mocht je dit willen, vul dan onderstaand contactformulier in of bel 06-18979495.

  Naam (verplicht veld)

  Plaats

  Telefoonnummer (verplicht veld)

  Emailadres (verplicht veld)

  Bericht

  Ik geef Cobin Coaching & Training toestemming om mijn gegevens op te slaan zodat ze contact met me op kunnen nemen.

   

  Bij Cobin (lees: Sylvia van Meel) kun je diverse coachtrajecten volgen. Cobin werkt op aanvraag van particulieren, werknemers, werkgevers, en (startende) ondernemers die op zoek zijn naar een gelukkig, vitaal en zinvol (werk)leven. Voor zichzelf en/of hun medewerkers.

  Share