Volg je eigen kompas - Gratis 4-daagse Mini Training (elke week ontvang je een e-mail)


ONTDEKKINGSTOCHT NAAR EEN ZINVOL WERKLEVEN

KEUZES MAKEN EN RICHTING BEPALEN


Maak het verschil! 

Volg je eigen kompas en zet direct stappen in een richting die bij je past.


Ben je er klaar voor?

Ervaar het in deze gratis Training.

In slechts 15 minuten per dag ontdek je hoe jij de juiste keuzes maakt en meer richting krijgt in je werkleven.
Je ontvangt om de 7 dagen een e-mail, gedurende 4 weken

Meld je aan en krijg direct toegang!

wat anderen ZEGGEN over de training volg je eigen kompas


Ik heb dingen over mezelf geleerd wat heeft geleid tot een loopbaan perspectief daarbij past !

In de periode (van 10 sessies) dat ik bij Sylvia ben geweest heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Waar ik begon met burn-out klachten en het gevoel op het verkeerde spoor te zitten, ben ik geëindigd met een veel positievere instelling en heel veel nieuwe doelen.Ik verwachtte een simpele carrière test te gaan doen, met als resultaat mijn "droombaan", maar ze heeft me juist geholpen met een diepgaand onderzoek naar al mijn behoeftes en dromen, in de breedst mogelijke zin. Vanuit dat brede en diepe onderzoek heb ik een veel sterker profiel kunnen vormen, waarmee ik volledig vanuit mezelf kan kijken naar wat voor werk of welke levensinvulling daarbij past.Sylvia kon zich tijdens het onderzoek en tijdens onze gesprekken heel goed aanpassen aan wat bij mij past, zonder daarbij de doelen uit het oog te verliezen. Ze luisterde goed, zocht naar patronen en stelde kritische vragen om te kijken welke patronen overeind bleven, en ook om te kijken wat er achter die gedachten en zelf aangeleerde patronen zit. Soms waren we heel metaforisch aan het dromen, om daarna vanuit die dromen te zoeken naar onderliggende wensen, behoeftes en verlangens. Dit waren altijd heel fijne gesprekken die nooit dwingend, geforceerd of te pragmatisch voelden.Het coaching traject met Sylvia is voor mij onverwacht succesvol geweest. Ik heb dingen geleerd over mezelf waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze over mezelf kon leren. Ik zal hier de rest van mijn leven profijt van hebben.

profile-pic
Lars
Design Engineer

Zonder Sylvia had ik deze stap nooit gezet !

Van een financiële functie naar interieurontwerpster. Hoe gaaf is dat! Zonder Sylvia had ikdeze stap nooit gezet. Ze heeft me laten inzien waar mijn passie ligt. Ik heb Sylvia als eenbetrokken en prettige coach ervaren. Ze heeft me de juiste spiegels voor gehoudenwaardoor ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Ik kan Sylvia dan ook zeker aanbevelenals je jezelf afvraagt of je wel op de juiste plek zit.

profile-pic
Nienke
Ondernemer

Begeleiding op een prettige, persoonlijke manier waarbij alle ruimte is om jezelf te zijn !

Ik ben gedurende het traject veel meer over mijzelf te weten gekomen, Sylvia begeleid je op een prettige, persoonlijke manier waarbij alle ruimte is om jezelf te zijn. Tot op het niveau van drijfveren heb ik mezelf kunnen leren kennen, wat voor mij een eye-opener was. Naast het emotionele en soms spirituele aspect van de coaching heeft Cobin een nuchtere en duidelijke visie op loopbaan coaching waar bij je een logisch proces doorloopt met heldere oefeningen en thuisopdrachten. Deze mix paste heel goed bij mij. Ik kan dit echt aanraden voor mensen die relatief nuchter zijn maar toch een gevoelige kant hebben en dat als een kracht willen gaan inzetten.

profile-pic
Menno
Rayonmanager

Gratis Mini Training 'Volg je eigen kompas': Keuzes maken en richting bepalen

meer energie
meer focus
goede gezondheid
betere prestaties

Gratis Mini Training: keuzes maken en richting bepalen

over de coach

Sylvia van Meel

De afgelopen 10 jaar heb ik veel medewerkers en ondernemers begeleid met diverse stress klachten en werk gerelateerde vraagstukken. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jouw weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werk en leven. Hierover deel ik graag mijn kennis.

css.php