Werkstress

 

Wanneer je last hebt van (werk)stress betekent dit dat je stress hebt door of in je werkzame leven. Werkstress kan veroorzaakt worden door je werk, door stress in je privé leven en/of door persoonlijke karaktereigenschappen. Ook een combinatie kunnen klachten veroorzaken.

Een teveel aan (werk)stress voor langere tijd en geen tijd voor herstel, dan kan geestelijke en lichamelijke klachten krijgen en zelfs ziek worden. En zelfs leiden tot een burn-out. Het evenwicht tussen de factoren die spanning veroorzaken, stressoren, en jouw mogelijkheden om (werk)stress te voorkomen of er mee om te gaan slaat door naar de verkeerde kant.

Wat zijn de verschijnselen van werkstress?

 • hoge bloeddruk
 • meer roken/drinken
 • cynisme
 • hoofdpijn
 • concentratieproblemen
 • maag- en/of darmklachten

Hoe kun je werkstress oplossen?

Bij de begeleiding door Cobin leer je hoe je met werkstress om kunt gaan. Zodanig dat je concrete handvatten krijgt om anders te leren omgaan met werksituaties.

Heb je last te krijgen van één of meerdere verschijnselen? Dan past het mindset traject mogelijk het beste bij je.

Heb je reeds langdurig last van één of meerdere verschijnselen? Dan past een energie traject mogelijk het beste bij je.

  Naam (verplicht veld)

  Plaats

  Telefoonnummer (verplicht veld)

  Emailadres (verplicht veld)

  Bericht

  Ik geef Cobin Coaching & Training toestemming om mijn gegevens op te slaan zodat ze contact met me op kunnen nemen.

  Bij Cobin (lees: Sylvia van Meel) kun je diverse coachtrajecten volgen. Cobin werkt op aanvraag van particulieren, werknemers, werkgevers, en (startende) ondernemers die op zoek zijn naar een gelukkig, vitaal en zinvol (werk)leven. Voor zichzelf en/of hun medewerkers.

  Share