ENERGIE

Er zijn altijd kansen en mogelijkheden om te ontdekken en doen van datgene wat je écht in beweging zet.

Slider

dit past goed bij stap 1


gratis VIDEOREEKS

word de regisseur van jouw werkleven

interactieve workshop

meer veerkracht in onzekere tijden

WIL JIJ GRAAG SNEL MEER ENERGIE ?


De meest gemaakte fout die wij maken is om door te zetten zonder te stoppen. En de signalen en/of vraagstukken gewoon te blijven negeren. Dat is bijna hetzelfde als een duracel poppetje aanzetten, zonder tussentijds op te laden! Jouw accu raakt steeds verder leeg. Je raakt de verbinding met jezelf kwijt. Je beschikt over beperkte energie. En dan weet je helemaal niet meer wat jouw ECHT motiveert. 

Voordat je kun beginnen met verandering, is inzicht nodig. Samen kijken we naar waar jij staat ten opzichte van jouw (werk)leven. Door afstand te creëren. Met aandacht voor jouw unieke persoonlijkheid en waar jij als mens behoefte aan hebt. Je krijgt inzicht in jouw eigen lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel, gedragsmatig en sociaal functioneren. Zodat jij jouw eigen signalen gaat (h)erkennen en je weer in contact komt met jouw eigen wensen en grenzen.

Alleen op deze manier kun je keuzes maken die bij je passen bij jouw innerlijke drijfveren, je gaat mogelijkheden zien om in balans met jezelf te kunnen blijven functioneren. Hiermee ben en blijf je hard aan het werk en voorkom je een burn-out

Naast dat ik 10 jaar in loondienst als ondernemende professional heb gewerkt heb ik tevens 10 jaar ervaring als ondernemer. Ik ben bekend met de valkuilen om te willen voldoen aan de verwachtingen vanuit mijn omgeving. Zowel zakelijk als in mijn privé leven. Ik heb ervaring in het ontwikkelen van diverse strategieën om dicht bij mezelf te blijven functioneren. Ik help jou met het opstellen van een geheel eigen strategie voor meer voldoening, plezier en energie in jouw leven. 

deze artikelen helpen je ook !


wat zeggen anderen?


Enorm deskundig voor de theorie/wetenschap !

Enorm deskundig is Sylvia met oog voor de theorie/wetenschap, de mens en het bredere perspectief. Zij geeft handvatten om tot eigen inzichten te komen en tot concrete ontwikkelingsstappen. Enorm dankbaar voor haar waardevolle en betekenisvolle bijdrage in mijn persoonlijke groei, die zowel zakelijk als privé veel positiefs hebben gebracht!

profile-pic
Jojan
Vakgroepsecretaris

Geleerd om keuzes te maken en richting te bepalen !

Stress wordt veelal veroorzaakt door mijn eigen perceptie. Ik heb lang gefunctioneerd op een hoog adrenalineniveau, zonder regelmatig af te schakelen en te bedenken waar ik zelf echt blij van wordt/behoefte aan heb. Mijn gedachten bleken niet altijd te kloppen. Door de coaching van Sylvia ben ik beter voor mezelf gaan zorgen ('ik luister naar mijn lichaam en waar mijn lichaam behoefte aan heeft'). Hierdoor heb ik anders leren kijken naar mezelf en mijn omgeving. Ook heb ik geleerd om te focussen op wat ik zelf echt belangrijk vindt in plaats van te willen voldoen aan de hoge verwachtingen van mezelf of anderen. Ik heb geaccepteerd dat ik grenzen heb. Ik heb meer inzicht gekregen in de richting die ik zelf wil bewandelen. Hierdoor kan ik makkelijker keuzes maken.Sylvia is direct, betrokken en confronterend op het juiste moment!

profile-pic
Cas
Project Coördinator

Enorme groei en keuzes maken !

Door de fijne, persoonlijke gesprekken en praktisch tips en handvatten heeft Sylvia mij een spiegel voorgehouden, me geholpen om te groeien en mijn eigen keuzes te leren maken.

profile-pic
Anique
Opdrachtleider

Ontdek hoe vermoeidheid of verveling

verdwijnt door je DRIVE in te zetten op wat je ENERGIE GEEFT in je leven.

WERKWIJZE COBIN


1

stap 1 : Kennis en inzicht

We beginnen met een 0-meting, zodat jij kennis en inzicht krijgt over waar jij op dit moment staat. 

2

stap 2 : Anders

Ik leer je om met meer ‘afstand’ te kijken naar jouw (gewijzigde) omstandigheden, zodat jij te weten komt waar je behoefte aan hebt. Zodat jij bewuste keuzes kunt gaan maken. 

3

stap 3 : Nieuw gedrag

Door middel van praktische oefeningen ga jij jezelf beter leren kennen. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en je kunt nog beter bepalen hoe je met de situatie om wilt gaan.

4

stap 4 : Stimuleren & Continueren van nieuw gedrag

Als afsluiting ga je een plan opstellen. Je kijkt terug naar jouw o-meting en je gaat je focus verscherpen. Zodat jij datgene gaat doen, waarmee jij jouw doelen ook echt gaat bereiken.


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke maand gratis tips & trucs over geluk, vitaliteit en een betekenisvol (werk) leven.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs hiervoor naar de Privacyverklaring.
Share