Slide

KRACHT

Er zijn altijd kansen en mogelijkheden om datgene te gaan doen waar je echt goed in bent.

dit past goed bij kracht


gratis VIDEOREEKS

word de regisseur van jouw (werk)leven

interactieve workshop

meer veerkracht in onzekere tijden

Wil jij jouw (werk)leven beter laten aansluiten bij jouw STERKE KANTEN? 


Het is tijd om te kijken waar jij nu staat in je (werkzame) leven. Je bent op zoek naar meer inzicht in jezelf en jouw krachten. Zo krijg je beter zicht op waar je goed in bent en welk werk daar het beste bij past.

We gaan hierbij uit van mogelijkheden, sterkten en krachten. Je krijgt de handvatten om zelf jouw ideale (werk)leven / onderneming en/of functie de creëren. Zodat je gaat koersen op waar je goed in bent. Hierdoor ga je meer plezier, persoonlijke groei, uitdaging, trots, zingeving en betekenis ervaren. Zodat jij met jouw unieke krachten het verschil kan maken. 

Een klant van me vertelde mij dat ze op een kruispunt stond in haar (werkende) leven. Ze was met me in zee gegaan omdat ze veel frustratie ervoer. Ze had een enorme drive, ze zag overal kansen, maar had geen idee hoe ze binnen haar huidige functie het verschil kon maken. Ze werkte dag en nacht om te voldoen aan de verwachtingen vanuit haar omgeving.  Ze zat vast in haar functieprofiel en overwoog om weer voor zichzelf te beginnen. Maar ze had de focus verloren op haar unieke talenten. Ze had haar persoonlijke missie niet meer duidelijk. Ze zat niet lekker in haar vel en worstelde met haar werk/privé balans. Hoe moest ze nu verder?

Eerst richting en structuur aanbrengen in je (werk)leven
We zijn begonnen door eerst afstand te nemen. Zodat ze zichzelf los kon zien van haar omgeving. Samen zijn we op zoek gegaan naar haar mogelijkheden, unieke kwaliteiten en krachten. Daarna hebben we gekeken naar wat haar belemmert en stimuleert om richting aan te brengen in haar werkende leven zodat haar werkzaamheden meer konden aansluiten bij haar eigen mogelijkheden en voorkeuren.

Kijk naar de context
We hebben gekeken naar de context waarin zij zich bevond en gekeken naar situaties waarin zij haar werk kon veranderen. We hebben samen gekeken naar welke werkzaamheden zij kon oppakken, bijschaven of afstoten en wie ze wel of niet bij dit proces ging betrekken. Uiteraard met oog voor de organisatiedoelstellingen en zonder collega’s of klanten te benadelen.

Een blik in de achteruitkijkspiegel geworpen
We hebben ook een blik geworpen in haar achteruitkijkspiegel. Zodat zij kon leren van keuzes die voor of door haar waren gemaakt in het verleden. Deze inzichten kon zij gebruiken om haar toekomstige werkzaamheden zodanig vorm te geven zodat deze weer beter zouden passen bij haar ondernemende instelling.

Welke plaats neemt je werk in in je leven?
Ook ontdekte ze dat ze haar werk ziet als middel om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. En dat ze op projectbasis als verbinder vooral anderen wil faciliteren.

Concrete stappen zetten
Doordat ze zelf initiatief toonde en de leiding nam in het vormgeven van haar functie, werd ze binnen haar huidige organisatie opgemerkt en op projectbasis ingezet als projectmatige verbinder. 

Loondienst of zelfstandig ondernemer
Wanneer jij te weinig ruimte ervaart om je te ontplooien binnen jouw huidige omgeving, gaan we samen op zoek naar een omgeving waar dat wel kan: bij een andere organisatie of als zelfstandig ondernemer?

deze artikelen helpen je ook !


wat zeggen anderen?


Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken !

Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken. Zij wist snel overzicht te creëren. Waar het voor mij soms lastig is om weer in contact te komen met wat ik ECHT belangrijk vind, wist Sylvia inzichten bij mij te creëren die leidde tot een nieuwe route-kaart voor mijn werk en leven. Ze is biedt een luisterend oor, is open als persoon, gedreven in haar werk, is positief en daagt je uit om in out of the box te denken.

profile-pic
Roderick
Project Manager

Geleerd hoe ik aardiger voor mezelf kan zijn !

Sylvia is een hele lieve, warme en betrokken vrouw. Ze weet precies de juiste snaar te raken. Ze is in staat overal op in te springen, ze werkt geen vaststaand programma af, maar stemde alles op mijn behoefte af. Ze heeft mij in laten zien dat ik goed ben zoals ik ben, ik hoef niet te zijn zoals mijn omgeving. Ik heb veel handvatten gekregen om beter met stress om te gaan en aardiger voor mezelf te zijn. Uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen, Sylvia heeft mij de juiste richting aangegeven.

profile-pic
Marieke
Assistent Reinsurance Manager

Zonder Sylvia had ik deze stap nooit gezet !

Van een financiële functie naar interieurontwerpster. Hoe gaaf is dat! Zonder Sylvia had ikdeze stap nooit gezet. Ze heeft me laten inzien waar mijn passie ligt. Ik heb Sylvia als eenbetrokken en prettige coach ervaren. Ze heeft me de juiste spiegels voor gehoudenwaardoor ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Ik kan Sylvia dan ook zeker aanbevelenals je jezelf afvraagt of je wel op de juiste plek zit.

profile-pic
Nienke
Ondernemer

Ontdek hoe jij meer voldoening krijgt in je leven, door werk te doen wat aansluit bij jouw unieke talenten en drijfveren.


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke maand gratis tips & trucs over hoe jij de regie neemt over jouw werkleven.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs hiervoor naar de Privacyverklaring.
Share