stap 2

meer ruimte en vrijheid ervaren met de mindset van een ondernemer

Ga voor persoonlijke en zakelijke groei door jouw keuzes te baseren op wat echt belangrijk is in jouw leven.

Slider

dit past goed bij stap 2


gratis VIDEOREEKS

word de regisseur van jouw werkleven

interactieve workshop

meer veerkracht in onzekere tijden

Wil jij graag meer ruimte en vrijheid ervaren OM keuzes te maken die passen bij wat jij ECHT ZELF WILT in je leven? 


Jij bent een kei in je vak, met een baan in loondienst of met een eigen onderneming. Je verdient goed, werkt hard en jouw werkgever of klanten en de mensen in jouw privéleven zijn tevreden.

Toch merk je een bepaalde onrust. Je wilt graag meer aan het roer staat van je eigen leven. Je wilt graag jouw keuzes baseren op wat jij zelf ECHT zelf wilt in je leven. Maar hoe ga je dat doen, wanneer jij vanuit automatismen vooral doet wat je MOET doen in je leven? Vanuit jouw geprogrammeerde kijk (Mindset) op jezelf en de wereld om je heen.

Er dreigt een gevoel van angst om deze Mindset los te laten. 
Iedereen is enthousiast over wat jij doet. Het probleem is dat jij dat zelf niet zo voelt. Je ervaart een kloof tussen jouw Mindset en gevoel. Je hebt bewondering voor anderen die kiezen voor zichzelf en wat ze zelf belangrijk vinden. Je staat op een kruispunt in je leven, maar de angst voor het onbekende houdt je tegen.   

Ratio en gevoel integreren, hoe dan?
Je laat je leiden door jouw interne programmering (mindset) die bepaalt hoe jij denkt en welke beslissingen jij maakt in je leven. Tot nu toe heeft deze goed gewerkt. Echter het belemmert je om de volgende stap te nemen. Je weet dat je een stap zal moeten zetten, maar aangezien het zoveel gedoe is, blijf je het uitstellen. Je hebt de tijd er niet voor! 

Veel meer ruimte en vrijheid om keuzes te maken
De mindset van een ondernemer is voor jou de oplossing! Ik leer jouw om te denken in mogelijkheden. Zodat je weer kansen ziet en deze gaat benutten. Ook bij tegenslag of moeilijkheden. Zodat jij nog meer ruimte en vrijheid gaat ervaren om beslissingen te maken, zodat jij meer uit jezelf, je werk/onderneming en je leven kunt halen. 

deze artikelen helpen je ook !


wat zeggen anderen over deze dienst ?


Een goed inzicht gegeven in mijn functioneren !

Sylvia is een coach die vertrouwen wekt. Ze heeft mij laten ontdekken waardoor ik stressklachten heb. Middels gesprekken en kleine opdrachten is het mij duidelijk geworden waar ik aan kan werken. De wijze waarop Sylvia dit doet heb ik als prettig ervaren. De handvatten die zij aanreikt en de inzichten die zij verschaft hebben mij een goed inzicht gegeven in mijn functioneren, wat te verbeteren en hoe dit te doen. Dank!

profile-pic
Bart
Managing Director

Enorm deskundig voor de theorie/wetenschap

Enorm deskundig is Sylvia met oog voor de theorie/wetenschap, de mens en het bredere perspectief. Zij geeft handvatten om tot eigen inzichten te komen en tot concrete ontwikkelingsstappen. Enorm dankbaar voor haar waardevolle en betekenisvolle bijdrage in mijn persoonlijke groei, die zowel zakelijk als privé veel positiefs hebben gebracht!

profile-pic
Jojan
Vakgroepsecretaris

Prettig, persoonlijk en effectief !

"Wat was dat woord ook al weer?" Soms kom je er gewoon echt niet op. En je gesprekspartner heeft er het raden naar. Maar door samen te praten komt het weer naar boven: "Natuurlijk, dat was het!".Coaching bij Cobin is niet veel anders. Je komt er even niet meer zelf uit. Maar toch bezit je de antwoorden. Samen pratend maak je je eigen route-kaart van gedrag waarbij je je goed voelt. Ik heb het coaching traject ervaren als prettig, persoonlijk en effectief.

profile-pic
Gert-Jan
Ondernemer

Ontdek hoe jij frustratie voorkomt, door te kiezen voor wat jou plezier en passie geeft in je leven

hoe ga jij nu verder ?


Groeien door keuzes te maken

Samen gaan we op zoek naar jouw ondernemers mindset, zodat jij leert denken in mogelijkheden en daarmee nog meer de regie krijgt over je eigen leven. We gaan dieper in op hardnekkige denk- en gedragspatronen die jouw belemmeren om te doen van wat jij zelf ECHT belangrijk vindt in je leven. Je krijgt handvatten hoe je jouw ratio en gevoel kunt integreren, zodat je aan het roer blijft staan ondanks tegenslagen of moeilijkheden in je werk, onderneming of leven.

  • Coachsessies face to face of online
  • Heldere oefeningen en thuisopdrachten
  • Alle coachtrajecten zijn maatwerk!


informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share