Slide

REGIE

Er zijn altijd kansen en mogelijkheden om je persoonlijke leiderschapsvaardigheden te verbeteren

dit past goed bij persoonlijk leiderschap/ondernemerschap


gratis VIDEOREEKS

word de regisseur van jouw (werk)leven

interactieve workshop

meer veerkracht in onzekere tijden

Wil jij graag de regie nemen over jouw 

(werk) leven? 


Op dit moment vervul je een rol die overeenkomt met jouw drijfveren en talenten. Je beschikt over de mindset van een ondernemer! Je wil een duurzame beweging creëren, zodat je vol energie kunt blijven werken / ondernemen.

Jij wilt de regie behouden over alle gebieden van jouw (werk)leven. Dat wil zeggen dat je wordt gecoacht op jouw persoonlijk ondernemerschapsvaardigheden. Zo ga je nog meer energie, persoonlijke groei, onafhankelijkheid, vrijheid en kracht ervaren.

Een klant vertelde me laatst dat hij blij was met zijn werk als ondernemer. Soms bemerkte hij dat hij wel eens terug viel in oude patronen door te voldoen aan de verwachtingen vanuit zijn omgeving. En hierdoor stagneerde. Hij had behoefte aan een sparringpartner om duurzame persoonlijke- en zakelijke groei te creëren. Zodat hij weer prioriteiten kon stellen en ging investeren in zaken wij hij energie van kreeg. Zodat hij keuzes kon blijven maken en concrete stappen kon nemen in een richting die hij zelf wilde. 

Vervolgstappen definiëren
Samen zijn we de huidige en toekomstige situatie in kaart gaan brengen. En hebben we stappen gedefinieerd wat nodig is om de beweging te continueren. Zodat hij zichzelf ECHT kon realiseren met optimale betekenis voor zijn omgeving.

Ben jij een persoonlijk ondernemer?


deze artikelen helpen je ook !


wat zeggen andereN ?


Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten !

De sessies bij Sylvia hebben mij echt geholpen om zaken weer scherp te krijgen en te bepalen wat mijn vervolg stappen moesten worden. Ik ben nog dichter bij mezelf gekomen en doe waar ik behoefte aan heb. Sylvia luistert goed en is ook scherp in haar observaties en heeft ook hele praktische tips en handvatten. Kortom een echte aanrader!

profile-pic
Frank
Operationeel Directeur

Geleerd om te kiezen voor wat bij mij past!

De coaching sessies bij Sylvia hebben een prettige combinatie van enerzijds stilstaan en rust bij de zaken die ertoe doen en anderzijds doelgerichtheid. De coaching sessies verlopen in een prettige sfeer en maken dat je open staat voor je eigen traject. Het heeft me doen stilstaan bij de zaken die belangrijk zijn voor mij om me goed te voelen, waardoor ik keuzes maak vanuit mezelf en ruimte inneem.

profile-pic
Petra
Ondernemer

Ontdek hoe jij de regie kunt nemen en houden in een snel veranderende werkomgeving


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

En krijg elke maand gratis tips & trucs hoe jij de regie neemt over jouw werkleven.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs hiervoor naar de Privacyverklaring.
Share