gratis videoreeks

“Word de regisseur van jouw (werk)leven”

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

over de spreker

Sylvia van Meel

Ik sta met beide benen in het leven en probeer het beste uit mezelf te halen. Ook bij tegenslag of bij belangrijke keuzemomenten in mijn leven. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbetering. Ik heb een eigen aanpak ontwikkeld (de Cobin Methode), waarmee ik mensen help en stimuleer om datgene te gaan doen waar ze blij van worden. Hierdoor gaan ze meer geluk, vitaliteit en betekenis ervaren in hun werk en leven.


Na mijn studie bedrijfseconomie, bekleedde ik een aantal functies, waaronder commercieel ondersteuner, adviseur, consultant werving & selectie, consultant marktbewerking en vermogensadviseur. Ik kwam er achter dat ik leefde naar verwachtingen (van anderen). Ik deed niet meer waar ik zelf blij van werd.


Vanuit mijn behoefte aan persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in mijn (werk)leven ben ik keuzes gaan maken voor wie, wanneer, waar en hoe ik van betekenis wil zijn.


In 2010 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met Cobin. Dit leverde mij nog meer mogelijkheden op om in verbinding te blijven met mezelf en mijn omgeving. Op een manier die bij mij past.


css.php