Slide
COBIN METHODE

ERVAAR MEER VOLDOENING MET EEN (WERK)LEVEN DAT BIJ JE PAST!

In balans met je omgeving én jezelf!

ALLE ANTWOORDEN ZITTEN IN JEZELF


Jij bent bijzonder en beschikt over unieke behoeften, krachten en mogelijkheden. Echter ergens dreig je de verbinding met jezelf kwijt te raken. Je functioneert op automatische piloot. Je wordt geleefd en je doet niet meer wat je zelf echt belangrijk vindt.

Met behulp van de Cobin Methode (>10 jaar bewezen effectief) begeleid ik jou door middel van het Groei Model naar een werkleven dat bij je past. Zodat jij het verschil kunt maken in jouw omgeving.

De coaching wordt afgestemd op jouw vraag. Jij word gecoacht richting een doel wat jij jezelf hebt gesteld. Op wie jij werkelijk bent en wat jij te bieden hebt en wat je nog kunt ontwikkelen. 

4 STAPPEN VOOR ALS JE ZELF DE REGIE WILT NEMEN OVER JE WERKLEVEN !


energie

Werken /Ondernemen vanuit wat je motiveert geeft energie. Je volgt je hart.

mindset

Bewustwording over welke overtuigingen belemmeren en stimuleren in het behalen van doelstellingen.

kracht

Vanuit je kracht leven (kwaliteiten en talenten) is effectief en maakt gelukkiger.

regie

Het vermogen om jezelf te sturen zorgt voor het beste van jezelf voor je omgeving.

coaching voor werknemers


Loop jij al tijden rond met een knagend gevoel? Ga je maar door? Maar weet je eigenlijk niet wat je zelf echt belangrijk vindt in je werkleven? Je wilt graag van betekenis zijn, maar je weet niet welke koers je wilt varen en laat je je vooral leiden door wat er op je afkomt?

Dan is het NU de tijd om in actie te komen. De regie te nemen over jouw (werk)leven. Zodat je later, op je sterfbed, dankbaar terug kunt kijken!

Ben jij er klaar voor om die stappen ook echt te zetten? 

cobin methode

coaching voor ondernemers


Jij bent jouw business. Het vormt een deel van wie jij bent. Jij kunt druk ervaren door alles wat er op je afkomt. Je wilt het wel anders doen maar het lukt je niet. 

We gaan samen kijken wat er wél werkt, zowel zakelijk als privé.

We gaan samen op zoek naar de kern, terug naar de basis. Naar de systemen die jij gecreëerd hebt om te voldoen aan de vraag vanuit jouw omgeving. We gaan het omdraaien en gaan stappen nemen vanuit binnen naar buiten. Zodat jij vanuit jouw persoonlijke missie gaat ondernemen.

Jij krijgt helder hoe jij jouw werk en ontwikkeling kunt sturen in een richting die je zelf wilt. Zodat zowel jijzelf als jouw omgeving optimaal kunnen renderen en presteren.  

Zodat jij die vrijheid, blijheid en betekenis weer kunt gaan ervaren. 

cobin methode

Cobin methode:
mensgerichte aanpak


Wij mensen hanteren overlevingspatronen/
automatismen om met bepaalde situaties om te gaan. Een patroon kan je belemmeren in diverse gebieden, zowel in je werk/ondernemerschap als in je privéleven. 

Het kan zich uiten op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak. Je kunt bijvoorbeeld stress ervaren door te blijven zitten in een functie waar je geen energie van krijgt. Deze stress doet veel met je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. 

In de coaching leer je om de signalen van je lichaam serieus te nemen. Je leert het contact tussen hoofd (ratio) en lichaam (gevoel) te integreren. Op alle gebieden van je (werk)leven. 

Jij bent namelijk geen robot, maar een mens met een leven!

In de coaching ga je leren om jouw patronen leren herkennen en erkennen. Zo ontstaat er weer ruimte in je leven om keuzes te maken die bij jou als persoon passen. Zodat je stappen gaat zetten in een richting die je zelf wilt.

De sessies zijn op maat en sluiten aan bij waar jij op dit moment staat!

cobin methode

Individuele coaching volgens de Cobin methode:

Online via video of live in Helvoirt


Mijn coachpraktijk bevindt zich aan de Vogelkers 29 in Helvoirt. Je kunt er makkelijk parkeren en ook met het openbaar vervoer is deze plek goed bereikbaar.

Mocht je ergens anders in het land wonen? Of de energie of tijd niet hebt om te reizen?
Dan kunnen we ook online een traject aangaan. Dat is via video en mijn ervaring is dat de sessies even krachtig en impactvol zijn als live sessies. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Share