werkwijze
de cobin methode
Een stappenplan waarmee jij met jouw unieke toegevoegde waarde het verschil kunt gaan maken in jouw omgeving
Slider

ALLE ANTWOORDEN ZITTEN IN JEZELF


Jij bent bijzonder en beschikt over unieke behoeften, krachten en mogelijkheden. Echter ergens dreig je de verbinding met jezelf kwijt te raken. Je functioneert op automatische piloot. Je wordt geleefd en weet niet meer wat je zelf echt belangrijk vindt.

Met het stappenplan van Cobin help ik je om de verbinding met jezelf te herstellen. Zodat jij gaat zeggen en doen wat je wil en goed voor je is en je niet laat leiden door jouw omgeving!

Binnen elke stap wordt gekeken naar welke patronen jouw belemmeren en stimuleren. Zodat jij praktische handvatten krijgt om zelf de vicieuze cirkel te gaan doorbreken. Met direct merkbaar effect in jouw dagelijks leven.

Vind jij het lastig om de volgende stap te zetten? En kun je wel wat hulp gebruiken?

coaching voor werknemers


Loop jij al tijden rond met een knagend gevoel? Ga je maar door? Maar weet je eigenlijk niet wat je echt belangrijk vindt in je werkleven? Je wilt graag van betekenis zijn, maar je  weet niet welke koers je wilt varen en laat je je vooral leiden door wat er op je afkomt?

En wil je graag de volgende stap zetten zodat je meer voldoening, plezier en energie kunt gaan ervaren? Ben jij bereid om stappen te zetten?

Dan is het NU de tijd om in actie te komen. De regie te nemen over jouw eigen werk en leven. Zodat je later, op je sterfbed, dankbaar terug kunt kijken op je (werk)leven? 


Ben jij er klaar voor om die stappen ook echt te zetten? 

coaching voor ondernemers


Jij bent jouw business. Het vormt een deel van wie jij bent. Jij kunt druk ervaren door alles wat er op je afkomt.  En wat als het dan niet meer werkt op een manier zoals je het altijd deed?

Je wilt het wel anders doen maar het lukt je niet. 

We gaan samen kijken wat er wél werkt. Hoe jij stappen kan zetten, zowel zakelijk als privé.

We gaan samen op zoek naar de kern, terug naar de basis. Naar de systemen die jij gecreëerd hebt om te voldoen aan de vraag vanuit jouw omgeving. We gaan het omdraaien en gaan stappen nemen vanuit binnen naar buiten.

Jij krijgt helder wat je wil, hoe en met welke onderneming jij van optimale betekenis kunt zijn voor jezelf en jouw omgeving!  

Zodat jij weer de vrijheid en onafhankelijkheid kunt gaan ervaren als ondernemer. 

mensgerichte aanpak


Wij mensen hanteren verlevingspatronen/automatismen om met bepaalde situaties om te gaan. Een patroon kan je belemmeren in diverse gebieden, zowel in je werk als privéleven. 

Het kan zich uiten op lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Je kunt bijvoorbeeld stress ervaren door te blijven zitten in een functie waar je geen energie van krijgt. Deze stress doet veel met je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. 

In de coaching leer je om de signalen van je lichaam serieus te nemen. Je leert het contact tussen hoofd (ratio) en lichaam (gevoel) te integreren. Op alle gebieden van je leven. 

Jij bent namelijk geen robot, maar een mens met een leven!

In de coaching ga je leren om jouw patronen leren herkennen en erkennen. Zo ontstaat er weer ruimte in je leven om keuzes te maken die bij jouw als persoon passen. Zodat je stappen gaat zetten in een richting die je zelf kiest en wilt.

De sessies zijn op maat en sluiten aan bij waar jij op dit moment staat!

Individuele coaching: online via video of live in Helvoirt


Mijn eigen coachpraktijk bevindt zich aan de Vogelkers 29 in Helvoirt. Je kunt er makkelijk parkeren en ook met het openbaar vervoer is deze plek goed bereikbaar.

Mocht je ergens anders in het land wonen? Of de energie of tijd niet hebt om te reizen?
Dan kunnen we ook online een traject aangaan. Dat is via video en mijn ervaring is dat de sessies even krachtig en impactvol zijn als live sessies. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Share