Drijfveren

Eigen koers volgen

Je eigen koers volgen in werk én leven?

Heb jij wel eens last van een onbestemd gevoel? Je baalt dat je je toch weer hebt laten verleiden om dingen te doen die zelf niet echt wilt? Je wilt je eigen koers volgen, maar je laat je verleiden door alles wat er op je afkomt vanuit jouw omgeving?

Jezelf nooit meer slecht voelen, dat is wat je wilt.

Je vindt het eigenlijk nergens goed voor. En haalt er van alles bij. Je hebt een goede baan, twee kinderen, een lieve partner. En wat zit je dan in Gods naam te mokken in de bank?

En dat anderen dan vol goede bedoelingen ‘oplossingen’ aandragen. Zo van: “Als je nu even gaat wandelen of naar de sportschool gaat, dat is goed voor je. Het is helemaal niet nodig dat je je druk maakt. Gewoon mee stoppen, nergens goed voor.”

Jouw omgeving weet niet wat goed voor je is, dat weet je zelf!

En dat je je dan totaal niet gehoord voelt….want je wilt je juist goed voelen en dat ‘lukt’ je niet. Wat je vergeet is dat het oplossingen zijn die wellicht voor anderen werken maar niet voor jou. Als ze van jou zouden zijn had je ze toch al lang allemaal al gedaan? Je bent wel gek als je het niet doet, toch?

Maar wat als het niet jouw ‘oplossing’ is? Of dat er helemaal geen ‘oplossing’ hoeft te zijn? We zijn allemaal uniek en hebben unieke behoeften. Misschien wil je gewoon even mokken of jezelf terugtrekken. Wat is daar mis mee?

Bij jezelf blijven, accepteren hoe je je voelt op het moment zelf, is waarschijnlijk de grootste uitdaging van deze tijd!

Mijn rol als coach

De afgelopen 10 jaar heb ik veel medewerkers en ondernemers begeleid met diverse stress gerelateerde klachten en/of werk gerelateerde vraagstukken. Door middel van individuele (loopbaan) coachtrajecten en
mindfulness trainingen. Vanuit deze ervaring kijk ik graag mee naar jouw situatie en de stappen die jij kunt nemen om jouw situatie te verbeteren. Het is mijn ambitie om jou weer in contact te brengen met wie je bent en wat je zelf echt belangrijk vindt zodat jij van daaruit bewuste keuzes kunt maken ten aanzien van je werk en privé leven. Wil jij je eigen koers volgen? Ik deel graag mijn kennis.

Share

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php