Ben jij het wereldrecord watertrappelen aan het verbeteren?

STRESS COACHING

Slider

JIJ wilt het beste uit jezelf halen


Er zijn diverse redenen waarom je nu met bepaalde stress klachten en/of vraagstukken rondloopt waar je niet direct zelf uitkomt. Je doet bijvoorbeeld werk wat niet bij je past, je legt de lat hoog of misschien wel te hoog. Wat de redenen ook zijn, de gevolgen kunnen zijn: stressburn-out, bore-out, vermoeidheid, diverse lichamelijke, mentale, emotionele klachten. En zelfs verandering in gedrag. Je herkent jezelf niet meer.

Één ding weet je zeker: je wil verandering!

Je wilt meer voldoening, plezier, gezondheid en energie ervaren in je leven! En meer ruimte en vrijheid ervaren om keuzes te maken die passen bij jouw leven!

Op zich heb je niet te klagen. Vanaf de buitenkant lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt: een goede baan of een goedlopende onderneming. Maar je dreigt te stagneren in jouw functioneren. Je voelt dat je tot veel meer in staat bent in je leven. Je wilt door. Maar je bent de grip verloren over wat jij nu ECHT belangrijk vindt in je leven. En wat je het liefste wilt, is vanuit jouw eigenheid ECHT van waarde kunnen zijn en blijven voor jouw omgeving. Dan is stress coaching iets voor jou!

Wil jij weten welke risico's jij loopt? En een burn-out voorkomen? En welke concrete stappen jij NU kunt zetten?

HOE kan ik je helpen ?


We gaan niet objectief vaststellen waar jij aan lijdt. Nee, met behulp van Stress Coaching we gaan vooral kijken hoe jij je beter kunt voelen. Hoe jij de jouw energiebalans kunt herstellen. En hoe jij weer kunt gaan denken in kansen en mogelijkheden in plaats van beperkingen. 

stress coaching energie
stress coaching mindset

WIL JIJ WERKEN AAN PERSOONLIJKE GROEI, GEZONDHEID EN EIGENHEID, DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK!

waar kan ik je mee helpen


 • rust en ruimte in je hoofd
 • nee zeggen
 • kiezen voor wat belangrijk voor je is
 • een strategie uitzetten om in actie te komen
 • jezelf beter leren kennen
 • durven staan voor wie je bent
 • regie over je eigen leven
 • balans verstand en gevoel creëren
 • ontdekken wat bij je past
 • signalen serieus nemen
 • ontwikkelen van de mindset van een ondernemer
 • eigen wensen en grenzen respecteren

wat zeggen anderen over STRESS COACHING ?


Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken !

Sylvia komt snel tot de kern in gesprekken. Zij wist snel overzicht te creëren. Waar het voor mij soms lastig is om weer in contact te komen met wat ik ECHT belangrijk vind, wist Sylvia inzichten bij mij te creëren die leidde tot een nieuwe route-kaart voor mijn werkleven. Ze is biedt een luisterend oor, is open als persoon, gedreven in haar werk, is positief en daagt je uit om in out of the box te denken.

profile-pic
Roderick
Project Manager

Geleerd hoe ik aardiger voor mezelf kan zijn!

Sylvia is een hele lieve, warme en betrokken vrouw. Ze weet precies de juiste snaar te raken. Ze is in staat overal op in te springen, ze werkt geen vaststaand programma af, maar stemde alles op mijn behoefte af. Ze heeft mij in laten zien dat ik goed ben zoals ik ben, ik hoef niet te zijn zoals mijn omgeving. Ik heb veel handvatten gekregen om beter met stress om te gaan en aardiger voor mezelf te zijn. Uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen, Sylvia heeft mij de juiste richting aangegeven.

profile-pic
Marieke
Assistent Reinsurance Manager

Sylvia kijkt breder dan waar je voor komt !

Via de ARBO bemiddeling terecht gekomen bij Sylvia. Het prettige aan Sylvia is dat ze breder kijkt dan waar je voor komt, maar ook kijkt waar je verder mee geholpen kan zijn. In overzichtelijke sessies, met heldere voorbereiding, laat ze je naar jezelf kijken en wat jij belangrijk vindt. Vervolgens kom je dan samen tot mogelijke vervolgstappen. De effectiviteit van een traject ligt uiteindelijk veel bij jezelf, maar de begeleiding van Sylvia heeft mee daar zeker bij geholpen.

profile-pic
Danny
Startend ondernemer

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Share